Työpöytä White

Toimiva ja pitkäikäinen, joka on suunniteltu yleisimpiä toimistotöitä ajatellen. Valmistettu kestävästä laminaatista, ja soveltuvat yhtä hyvin varastoon tai toimistotiloihin. Auringonvalo tai jatkuva pyyhkiminen ei vaikuta materiaalin väriin tai rakenteeseen. Pöytälevy valkoista laminaattia. Vakaa, hiljainen ja moderni sähkötoiminen runko. Valmistettu hopeanvärisestä maalatusta teräksestä. Toimitetaan osina.

Alkaen:

350 €
456 €

Toimistotuoli Manutan Swivel

Korkealaatuinen ja ergonomisesti hyvä toimistotuoli. Synkronoitu keinumekanismi takaa mahdollisimman hyvän työasennon. Korkean selkänojan kallistusta ja sijoituskorkeutta voidaan säätää, lisäksi ristiseläntuki. Harmaa, iskunkestävästä polyuretaanista valmistettu istuinosa, joka on täytetty vaahtopehmusteella ja verhoiltu kulutusta kestävällä kankaalla. Käsinojat saatavana lisävarusteena.

Alkaen:

279 €
310 €

Kaappi Manutan harmaa

Kaappi, jossa saranoidut ovet ja erittäin vakaa seinärakenne. Siirrettävä hylly, jonka maks. kuormitus on noin 60 kg. Kaksipistelukitus sylinterilukolla. Kaapin mukana toimitetaan 2 avainta sylinterilukkoon.

Alkaen:

139 €
174 €

Valkotaulu Eko

Valkotaulu Eko on 98 % kierrätettävä emaloitu valkotaulu. Taulun Polyvision-pinta on palkittu ympäristön huomioimisen vuoksi. Alumiinikehys ja muovikulmat. Mukana kynähylly. Kehys lisää annettuja mittoja 16 mm leveyssuunnassa ja 46 mm korkeussuunnassa. Magneettinen valkotaulu.

Alkaen:

34 €
39 €

Kuramatto Pigg

Korkealaatuinen matto kaikentyyppisiin sisäänkäynteihin. Matto toimii kumiharjana, jonka tuhannet taipuisat piikit puhdistavat kengänpohjat automaattisesti. Kestää kaikentyyppisiä säitä, ei tarvitse puhdistaa ravistelemalla. Matto on joustava mutta muotonsa pitävä, ja sen reunat on viistetty turvallisiksi.

Alkaen:

23,50 €
28 €

Toimistotuoli luxury Intrata

Istuimen korkeudensäätö kaasupatruunalla. Niskatuella ja sijaintikorkeuden säädöllä varustettu keskikorkea selkänoja hyvän työasennon varmistamiseen. Painon mukaan säädettävä synkronointimekanismi takaa dynaamisen istumamukavuuden. Mukavuutta lisäävät käsinojat, joiden korkeutta voi säätää. Käsinojat sisältyvät.

Alkaen:

277 €
308 €

Työpöytä Castor
350 €
431 €
Kuljetin Manutan ABS
33 €
39 €
Postinlajitteluvaunu Mini
Alkaen: 147 €
163 €
Satulatuoli pyörillä
253 €
316 €
Vaatekaappi Vakaa, 300-1200
Alkaen: 127 €
141 €
Pylväät ja ketju
83 €
98 €
Lajittelukaappi peltilevystä
Alkaen: 93 €
103 €
Kuivausliinat Manutan
Alkaen: 77 €
91 €