kampanjsida utemobler banner FI

Valitse tuoteryhmä:

alk.

142,00 €

Pöytä Festival

Kokoontaittuvat pöydät ulkotiloihin, juhlatelttaan tai lisäkalusteiksi sisälle. Levy on kuultokäsiteltyä kuusta, joka lakattu. Runko maalattu vihreäksi. Toimitetaan koottuna, riittää kun taitat kalusteen auki.

Pöytä Festival

alk.

65,00 €

Penkki Festival

Kokoontaittuvat pänkki ulkotiloihin, juhlatelttaan tai lisäkalusteiksi sisälle. Levy on kuultokäsiteltyä kuusta, joka lakattu. Runko maalattu vihreäksi. Toimitetaan koottuna, riittää kun taitat kalusteen auki.

Penkki Festival

alk.

308,00 €

Penkkipöytä Jack

Jack on kätevä penkkipöytä, joka soveltuu niin pieneen puutarhaan kuin julkisille paikoillekin. Valmistettu ruskeaksi kuullotetusta männystä, kuumasinkitty teräsrunko (Ø 32 mm). Toimitetaan osina.

Penkkipöytä Jack

alk.

357,00 €

Penkkipöytä Sjumansholmen 2

Penkkipöytä Sjumansholmen, 8 hengelle Valmistettu FSC-sertifioidusta, ruskeaksi laseeratusta pohjoismaisesta männystä. Ø 50 mm:n reikä aurinkovarjolle. Puutavaran paksuus 33 mm. Toimitetaan osina.

Penkkipöytä Sjumansholmen 2

alk.

230,00 €

Retkipöytä kokoon taitettava

Kokoontaittuva istuin, aina puhdas ja kuiva. Kyllästetty mänty. Toimitetaan osina.

Retkipöytä kokoon taitettava

alk.

298,00 €

Penkkipöytä Picnic

Picknick 170 cm, 8 hengelle. Valmistettu FSC-sertifioidusta, ruskeaksi laseeratusta pohjoismaisesta männystä. Istuimet voi nostaa ylös sateen ajaksi. Puutavaran paksuus 40 mm. Toimitetaan osina.

Penkkipöytä Picnic

alk.

633,00 €

Penkkipöytä Picnic Robust

Suosittu ja helposti sijoitettava ulkokaluste taukopaikoille, puistoihin tai työpaikalle. Valmistettu FSC-sertifioidusta, ruskeaksi laseeratusta pohjoismaisesta männystä. Kuumasinkityt teräsjalustat 45 mm. Aurinkovarjon Ø 50 mm reikä. Puutavaran paksuus 40 mm. Toimitetaan osina.

Penkkipöytä Picnic Robust

alk.

239,00 €

Penkkipöytä A-Picnic

Vankka ja lujatekoinen penkkipöytä. Penkkipöytä A-Picnic penkit on helppo nostaa ylös. Kansilevyn koko on 60 x 150 cm. Pöytä on harmaa, ja materiaalina on mänty.

Penkkipöytä A-Picnic

alk.

415,00 €

Penkkipöytä Bastant

Penkkipöytä Bastant on kaksi mallia - selkänojallinen ja ilman selkänojia. Valitse pöytä, joka sopii tarpeisiinne parhaiten.

Penkkipöytä Bastant

alk.

139,00 €

Tuoli Donsö Ruskea, pinottava

Klassikko vuosiksi eteenpäin. Tuoleissa on mukava keinuistuin ja ne voi pinota päällekkäin. Valmistettu pohjoismaisesta laseeratusta männystä. Kaikki teräsosat on galvanoitu ja jauhemaalattu. 5 vuoden ruostesuojaustakuu

Tuoli Donsö Ruskea, pinottava

alk.

154,00 €

Pöytä Donsö Ø 100 Ruskea

Klassikko vuosiksi eteenpäin. Talonpoikaismalliset pöydät ovat tukevia. Toimitetaan osina. Valmistettu pohjoismaisesta laseeratusta männystä. Kaikki teräsosat on galvanoitu ja jauhemaalattu. 5 vuoden ruostesuojaustakuu

Pöytä Donsö Ø 100 Ruskea

alk.

75,00 €

Pöytä Dublin Ø 70

Täysalumiininen kahvilapöytä, läpimitta 70 cm. Käytännöllinen ja helppohoitoinen kahvilaryhmä, joka soveltuu useimpiin ympäristöihin: pieneen kahvinurkkaukseen, ruokalaan ja kahvilaan.

Pöytä Dublin Ø 70

alk.

52,00 €

Muovikalusteet Vinga: Säädettävä tuoli

Vinga-sarjan ulkokalusteet tukevasta ja korkealaatuisesta muovimateriaalista, joka ei haalistu ja jossa siisti, kiiltävä pinta. Muovituolit ovat helppohoitoisia, niitä on helppo siirtää ja ne kestävät sään vaihteluja.

Muovikalusteet Vinga: Säädettävä tuoli

alk.

52,00 €

Tuoli Leeds, pinottava

Kevyt ja käytännöllinen kahvilatuoli alumiinista. Pinottava.

Tuoli Leeds, pinottava

alk.

117,00 €

Muovikalusteet Vinga: Pöytä

Vinga-sarjan ulkokalusteet tukevasta ja korkealaatuisesta muovimateriaalista, joka ei haalistu ja jossa siisti, kiiltävä pinta. Muoviset pöydät ovat helppohoitoisia, niitä on helppo siirtää ja ne kestävät sään vaihteluja. Pöydät toimitetaan osina.

Muovikalusteet Vinga: Pöytä

alk.

31,00 €

Pöytä Café

Kahvilapöytä, läpimitta 60 cm. Pöytä Café kansilevy on karkaistua lasia ja runko terästä. Tyylikäs, klassinen pöytä kahviloihin ja ravintoloihin.

Pöytä Café

alk.

135,00 €

Tuoli Sandhamn

Sarjan Sandhamn ulkokalusteet ovat ruotsalaisia klassikoita. Jalustan muodon ja metallin tyypin ansiosta malli antaa keinuvan vaikutelman. Tuoli Sandhamn on erittäin mukava istua. Tuoli on pinottava. Täydennä saman sarjan pöydällä.

Tuoli Sandhamn

alk.

145,00 €

Pöytä Sandhamn

Sarja Sandhamn on ruotsalaisten ulkokalusteiden klassikko. Pöytä Sandhamn on tässä modernina mallina, jossa on PolyZink-teräsrunko ja lakatusta männystä valmistettu taso. Pöydän koko on 100 cm. Täydennä saman sarjan tuoleilla.

Pöytä Sandhamn

alk.

62,00 €

Tuoli Glimminge

Glimminge-kalustesarjan yhteinen nimittäjä on metalli. Tuoli on valmistettu kokonaan metallista, ja se näyttää taotulta. Pinottavassa Tuoli Glimminge on käsinojat. Täydennä tuoleja saman sarjan pöydällä.

Tuoli Glimminge

alk.

69,00 €

Pöytä Glimminge

Pöytä Glimminge kuuluu kalustesarjaan, jonka osia yhdistää metalli. Pöytä on valmistettu kokonaan metallista, ja se näyttää taotulta. Saatavana on koot 70 cm ja 100 cm. Täydennä pöytä saman sarjan tuoleilla.

Pöytä Glimminge

alk.

9,00 €

Istuintyyny Tuoli Arlöv

Tarvikkeet Tuoli Arlöv. Istuintyynyt on valmistettu polyesteristä, värivaihtoehdot beige ja tummansininen. Tyynyt on valmistettu erityisesti Arlöv-tuoliin.

Istuintyyny Tuoli Arlöv

alk.

159,00 €

Säkkituoli Swing Scuba

Säkkituolit ulkokäyttöön. Nojatuolimainen säkkituoli tarjoaa sekä istuimen että selkänojan. Säkkituoli Swing Scuba on valmistettu muovitetusta vettä hylkivästä polyesteristä, joka on erittäin lujaa. Tuolin sisällä on mukavia EPS-helmiä. Swing Scubaa on saatavana mustana, oranssina ja petrolinsinisenä. Erinomainen valinta rentouttavalle terassille.

Säkkituoli Swing Scuba

alk.

39,00 €

Säkkituoli Cube Scuba

Tyylikkäät säkkituolit ulkokäyttöön. Säkkituoli Cube Scuba kankaat ovat erittäin vahvaa 100 % polyesteriä. Vettä hylkivien tuolien sisäpuoli on muovitettu, ja täytteenä on mukavuuden takaavia EPS-helmiä. Säkkituoli Cube Scuba sopii moneen tarkoitukseen: istumiseen, jalkapalliksi ja sisustuksen yleiseksi yksityiskohdaksi. Osta useita säkkituoleja ja kasaa mukavaksi rentoutumispaikaksi pihalle. Säkkituoleja on saatavana mustana, punaisena, oranssina ja petrolinsinisenä.

Säkkituoli Cube Scuba

alk.

83,00 €

Tuoli Arlöv

Tuoli Arlöv on hyvin säänkestävä, pinottava tuoli alumiinista ja textilenestä. Textilene on synteettinen materiaali, joka on UV-suojattu ja helposti puhdistettava. Käsinojissa on Gaumo-materiaalia. Gaumo on kierrätysmuovista valmistettu materiaali, jonka pintaan on painettu tyylikäs puukuviointi. Materiaalia on saatavana useina väreinä, eikä se vaadi huoltoa. Tuoli Arlöv on tyylikäs lisä terassin viihtyisyyteen. Lisätarvikkeena on saatavana mallikohtaiset istuintyynyt.

Tuoli Arlöv

alk.

384,00 €

Pöytä England

Pöytä England on harmaaksi kuullotettu harjattu pöytälevy ja harmaat jalat. Pinta on maalattu moneen kertaan, ja viimeisellä kerralla maali on osittain hiottu pois. Se antaa pöydälle kuluneen pinnan, joka erottaa sen massasta. Valmistettu norlantilaisesta FSC-sertifioidusta ydinmännystä. Pöydän koko on 86x195 cm.

Pöytä England

alk.

187,00 €

Penkki England

Penkki England on harmaaksi kuullotettu harjattu pinta ja harmaat jalat ja istuin. Pinta on maalattu moneen kertaan, ja viimeisellä kerralla maali on osittain hiottu pois. Se antaa penkille kuluneen pinnan, joka erottaa sen massasta. Valmistettu norlantilaisesta FSC-sertifioidusta ydinmännystä. Tason koko on 40x180 cm.

Penkki England

alk.

529,00 €

Pöytä Nydala

Pöytä Nydala on rakenteeltaan kiinteä, ja sen koko on 96x220 cm. Kansilevy on kierrätysmuovista valmistettua Gaumo-materiaalia, jonka pintaan on painettu puukuviointi. Materiaalia, eikä se vaadi eritystä huoltoa. Alumiinista valmistetun, valkoiseksi maalatun jalustan ansiosta Pöytä Nydala kestää säänvaikutuksia erittäin hyvin.

Pöytä Nydala

alk.

159,00 €

Säkkituoli MyBag Scuba

Säkkituolit ulkokäyttöön. Päällyskangas on erittäin vahvaa, vettä hylkivää 100 % polyesteriä. Sisäpuoli on muovitettu, ja täytteenä on mukavuuden takaavia EPS-helmiä. Kädensijat polyesteriä. Säkkituoli Swing Scuba on saatavana mustana, oranssina ja petrolinsinisenä.

Säkkituoli MyBag Scuba

alk.

89,00 €

Auringonvarjon jalka Tor

Graniittijalka alustaa suojaavalla kumilistalla. Aurinkovarjoille, joiden varren läpimitta on 38-58 mm. Putket ruostumatonta terästä.

Auringonvarjon jalka Tor

alk.

79,00 €

Auringonvarjon jalka Mito

Graniittijalka, jonka pinta on käsittelemätön. Kädensija ja kaksi pyörää helppoon siirtämiseen. Aurinkovarjoille, joiden varren läpimitta on 35-48 mm. Putket ruostumatonta terästä.

Auringonvarjon jalka Mito

alk.

99,00 €

Auringonvarjo Taranto

Tanko antrasiitinväristä alumiinia, 2-osainen, Ø 48 mm. 200 g polyesterikangas ilmanvaihtoaukolla.

Auringonvarjo Taranto

alk.

31,00 €

Auringonvarjon jalka Auringonvarjo Sidewinder

Tarvikkeet Auringonvarjo Sidewinder. Betonilaatta, paino 20 kg, myydään kappaleittain. Suosittelemme käyttämään aina 4 laattaa, jotta aurinkovarjon jalka on mahdollisimman vakaa.

Auringonvarjon jalka Auringonvarjo Sidewinder

alk.

384,00 €

Auringonvarjo Sidewinder

Auringonvarjo Sidewinder on saatavana beigenä ja mustana. Aurinkovarjon kallistuskulmaa voi säätää. Se antaa suojaa koko päivän varjostaen matalalta säteilevän aamu- ja ilta-auringon sekä keskipäivän korkealta tulevan paisteen. Aurinkovarjon voi lukita oman akselinsa ympärille. Aloita painamalla ristikkojalassa olevaa painiketta, käännä varjo haluamaasi asentoon ja vapauta painike. Aurinkovarjo jää tähän asentoon eikä seuraa kääntämistä. Auringonvarjo Sidewinder on valmistettu polyesterikankaasta, ja sen metallirunko on ruskea. Aurinkovarjossa on jalkatuki, mutta jalka on ostettava erikseen.

Auringonvarjo Sidewinder

alk.

469,00 €

Paviljonki Luxor

Paviljonki Luxor sisältää katon, sivuseinät ja hyönteisverkon. Paviljongin katto ja seinät ovat vaaleanharmaata polyesteriä ja metallirunko on tummanruskea. Saatavana on koot 300x300 cm ja 300x400 cm. Mukana metallitangot paviljongin ankkuroimiseksi nurmikolle.

Paviljonki Luxor

alk.

449,00 €

Puistonpenkki Comfort

Toimiva ja korkealaatuinen. Penkki neljästä puulaudasta. Reiät maahan kiinnitystä varten. FSC-sertifiointi.

Puistonpenkki Comfort

alk.

302,00 €

Puistonpenkki Göteborg

Göteborg on 3 hengen penkki FSC-sertifioidusta, ruskeaksi laseeratusta pohjoismaisesta männystä. Puutavaran paksuus 27 mm. 32 mm:n jauhemaalattu musta putkirunko.

Puistonpenkki Göteborg

alk.

363,00 €

Puistonpenkki Helsingborg

Helsingborg on 3 hengen penkki FSC-sertifioidusta, ruskeaksi laseeratusta pohjoismaisesta männystä. Puutavaran paksuus 27 mm. 22 mm:n kuumagalvanoitu putkirunko.

Puistonpenkki Helsingborg

alk.

619,00 €

Puistonsohva Tor

Tor-puistonpenkki on rakenteeltaan vakaa. Se on valmistettu FSC-sertifioidusta, mustaksi maalatusta pohjoismaisesta männystä. Puutavaran paksuus 33 mm. Vahva 10 cm paksu betonirunko. Soveltuu julkisiin tiloihin, kuten puistoihin, toreille jne. Toimitetaan osina.

Puistonsohva Tor

alk.

176,00 €

Puistonpenkki Lund

Puistonpenkki Lund on valmistettu valkoisella kuultomaalilla käsitellystä FSC-sertifioidusta ydinmännystä. Perinteinen penkki soveltuu erittäin hyvin terasseille.

Puistonpenkki Lund

alk.

699,00 €

Kahvilaryhmä Donsö Ruskea

Ulkoryhmä moneen tarkoitukseen, esim. lounas- ja ulkotiloihin työpaikalla sekä kahvila- ja ravintolakäyttöön. Klassikko vuosiksi eteenpäin. Tuoleissa on mukava keinuistuin ja ne voi pinota päällekkäin. Talonpoikaismalliset pöydät ovat tukevia. Toimitetaan osina. Valmistettu pohjoismaisesta laseeratusta männystä. Kaikki teräsosat on galvanoitu ja jauhemaalattu. 5 vuoden ruostesuojaustakuu. Ryhmään kuuluu: 1 Donsö-pöytä - Ruskea/antrasiiti. Toimitetaan osina. Ø = 100 cm. 4 Donsö-tuolia - Ruskea/antrasiiti, pinottava. K x L x S: 84 x 65 x 52 cm

Kahvilaryhmä Donsö Ruskea

alk.

255,00 €

Juhlakalusteet Festival

Kokoontaittuvat pöydät ja penkit ulkotiloihin, juhlatelttaan tai lisäkalusteiksi sisälle. Levyissä on kuultokäsiteltyä kuusta, joka lakattu. Runko maalattu vihreäksi. Toimitetaan koottuna, riittää kun taitat kalusteen auki. Ryhmään kuuluu: 1 Festival-pöytä - K x L x S = 78 x 220 x 67 cm. Levyn paksuus = 24 mm. 2 Festival-penkkiä - K x L x S = 48,5 x 220 x 27 cm. Levyn paksuus = 28 mm

Juhlakalusteet Festival

alk.

178,00 €

Kahvilaryhmä Leeds Dublin

Käytännöllinen ja helppohoitoinen kahvilaryhmä, joka soveltuu useimpiin ympäristöihin: pieneen kahvinurkkaukseen, ruokalaan ja kahvilaan. Ryhmään kuuluu: 1 pöytä Dublin. Täysalumiininen kahvilapöytä, läpimitta 70 cm. K x Ø = 71,5 x 70 cm. 2 tuolia Leeds. Kevyt ja käytännöllinen kahvilatuoli alumiinista. Pinottava. Istumakorkeus = 44 cm. K x L x S = 73 x 53 x 54 cm.

Kahvilaryhmä Leeds Dublin

alk.

312,00 €

Huonekaluryhmä Vinga Sininen 1

Korkealaatuisen Vinga-sarjan kalusteet on valmistettu vankasta muovista, joka on värinpitävä ja pinnaltaan kiiltävä ja näyttävän näköinen. Kalusteet eivät kaipaa huoltoa, niiden siirtäminen on helppoa ja ne kestävät säässä kuin säässä. Pöydät toimitetaan osina. Paikka aurinkovarjolle Ø 38 mm. Ryhmään kuuluu: 1 Vinga-pöytä - K x L x S = 70 x 140 x 100 cm. Paino = 11,4 kg. 4 Vinga-tuolia Säädettävä tuoli - Istumakorkeus = 43 cm. K x L x S = 108 x 59 x 59 cm. Paino = 15,9 kg.

Huonekaluryhmä Vinga Sininen 1

alk.

270,00 €

Pihakeinu Dalom

Perinteinen riippukeinu on ollut jo vuosikymmeniä monien piha-alueiden suosikki-istuin. Oikean tyynyn avulla se on tyylikäs kaluste vielä tänäänkin. Pihakeinu Dalom on valmistettu FSC-merkitystä ydinmännystä, joka on käsitelty vesipohjaisella kuultovärillä. Norlantilainen FSC-sertifioitu ydinmänty, jossa on monivaiheinen pintakäsittely, kestää säänvaikutuksia erittäin hyvin. Valkoinen peittävä kuulomaali antaa Pihakeinu Dalom merellisen ilmeen. Katto ja tyynyt tilataan erikseen.

Pihakeinu Dalom

alk.

51,00 €

Katto Pihakeinu Dalom

Tarvikkeet Pihakeinu Dalom. Riippukeinun katto valkoista polyesteriä, jossa vettä hylkivä PU-pinnoite. Anna riippukeinumallille Dalom perinteinen ilme hankkimalla siihen katto.

Katto Pihakeinu Dalom

alk.

338,00 €

Puistonpenkki Deluxe

Delux-penkki on sohva julkisiin tiloihin, jonka reilu istuinsyvyys antaa houkuttelevan tunteen. Suorat linjat ja sinkityt sivukappaleet tekevät sohvasta modernin ja tyylikkään. Valmistettu norrlantilaisesta FSC-sertifioidusta sydänmännystä.

Puistonpenkki Deluxe

alk.

82,00 €

Tuoli Bora pinottava

Bora-tuoli on käsinojalla varustettu pinottava tuoli, joka on valmistettu hyvin kestävästä ja helppohoitoisesta muovista, minkä vuoksi se sopii ihanteellisesti julkisille paikoille tai työpaikan pihalle. Lasikuituvahvistettu runko takaa erinomaisen kestävyyden ja säänkestävyyden.

Tuoli Bora pinottava

alk.

841,00 €

Puutarhakalustesarja Joliette sisältää tyynyt

Joliette-kalusteryhmä on siro ja helposti sijoitettava kalustesarja, jonka runko on mattapintaista valkoiseksi maalattua alumiinia, mikä tekee siitä vankan, säänkestävän ja huoltovapaan. Istuinosa on valmistettu synteettisestä Textilene-materiaalista, joka on UV-suojattu ja helppo puhdistaa. Kalustesarjaan kuuluu kulmasohva, harmaat polyesteristä valmistetut tyynyt sekä sohvapöytä. Pöydän mitat ovat 80 x 80 cm ja korkeus 45 cm. Koko ryhmä toimitetaan pahvilaatikossa.

Puutarhakalustesarja Joliette sisältää tyynyt

alk.

51,00 €

Tuoli Marieholm

Sarja Marieholm sisältää erivärisiä muovi-istuimia, joiden runko on metallia. Tuolit voidaan pinota. Valitse suosikkivärisi tai sekoita eri värejä keskenään. Tuoli Marieholm värit ovat punainen, musta ja valkoinen.

Tuoli Marieholm

alk.

284,00 €

Penkkipöytä Picnic Kanel

Vankka ja jämerä piknikpöytä! Täydellinen penkki terassille. Mustaksi lakattu teräsrunko ja penkki kanelilaseerattua mäntyä.

Penkkipöytä Picnic Kanel

alk.

982,00 €

Puutarhakalustesarja Canby kulmaryhmä sisältää tyynyt

Canby-sohvaryhmä on beigestä keinorottingista valmistettu kulmasohvaryhmä, joka koostuu kulmasohvasta sekä sohvapöydästä, jonka mitat ovat 130 x 60 cm ja korkeus 45 cm. Toimitetaan beigeillä polyesteristä valmistetuilla tyynyillä.

Puutarhakalustesarja Canby kulmaryhmä sisältää tyynyt

alk.

1520,00 €

Puutarhakalustesarja Canby 3-osaa sisältää tyynyt

Kolmiosainen Canby-sohvaryhmä on beigeä keinorottinkia, joka koostuu 3-istuttavasta sohvasta, kahdesta nojatuolista sekä sohvapöydästä, jonka mitat ovat 130 x 60 cm ja korkeus 45 cm. Toimitetaan beigeillä polyesteristä valmistetuilla tyynyillä.

Puutarhakalustesarja Canby 3-osaa sisältää tyynyt

alk.

935,00 €

Puutarhakalustesarja Ventura sisältää tyynyt

Ventura-sohvaryhmä on kätevä ja hieno kalustesarja pieneen tilaan, koska se ei vaadi suurempaa aluetta kuin 2 x 2 m. Täydellinen kalustesarja pienelle pihalle tai terassille! Kalustesarja sisältää harmailla polyesterityynyillä varustetun yhden 3-istuttavan ja yhden 2-istuttavan sohvan sekä sohvapöydän. Pöydän mitat ovat 80 x 80 cm ja korkeus 68 cm.

Puutarhakalustesarja Ventura sisältää tyynyt

alk.

1169,00 €

Puutarhakalustesarja Colby sisältää tyynyt

Colby-kalusteryhmä - täydellinen ja edullinen kalustesarja beigeä keinorottinkia. Sarja sisältää 3-istuttavan sohvan (920 x 1740 x 640 mm), kaksi nojatuolia (910 x 600 x 750 mm) ja sohvapöydän. Pöydän mitat ovat 1110x610 mm ja korkeus 450 mm. Sarja sisältää myös olefin-kankaasta valmistetut ruskeanharmaat sohva- ja nojatuolityynyt. Materiaali tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon.

Puutarhakalustesarja Colby sisältää tyynyt

alk.

502,00 €

Pöytä Leone

Leone-alumiinisarja on täydellinen ruokailuryhmä ulkotiloihin tänä kesänä! Paikka kuudelle tuolille, tilaa riittää siis kaikille. Mattapintainen valkoiseksi maalattu alumiinirakenne tekee pöydästä vankan ja säänkestävän ilman hoitotarvetta, ja se on myös helppo siirtää sivuun tarvittaessa.

Pöytä Leone

alk.

245,00 €

Pöytä Turin

Turin - Markkinoiden edullisimmat tiikkikalusteet? Kaikkia Turin-kalustesarjan osia voi vapaasti yhdistellä ja kaikki kalusteet ovat joustavia ja kokoontaitettavia. Helposti sijoittavat osat muodostavat täydellisen kalustesarjan pienelle pihalle tai terassille!

Pöytä Turin

alk.

93,00 €

Tuoli Turin kokoontaittuva

Turin - Markkinoiden edullisimmat tiikkikalusteet? Kaikkia Turin-kalustesarjan osia voi vapaasti yhdistellä ja kaikki kalusteet ovat joustavia ja kokoontaitettavia. Helposti sijoittavat osat muodostavat täydellisen kalustesarjan pienelle pihalle tai terassille!

Tuoli Turin kokoontaittuva

alk.

232,00 €

Sohva Turin kokoontaittuva

Turin - Markkinoiden edullisimmat tiikkikalusteet? Kaikkia Turin-kalustesarjan osia voi vapaasti yhdistellä ja kaikki kalusteet ovat joustavia ja kokoontaitettavia. Helposti sijoittavat osat muodostavat täydellisen kalustesarjan pienelle pihalle tai terassille!

Sohva Turin kokoontaittuva

alk.

1543,00 €

Puutarhakalustesarja Weldon sisältää tyynyt

Weldon-sohvaryhmä on alumiinista valmistettu kaluste, jossa on valkoinen mattapinta. Moduulipohjainen sohvaryhmä sisältää harmaat säänkestävät olefin-kankaalla päällystetyt tyynyt. Materiaali tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon.

Puutarhakalustesarja Weldon sisältää tyynyt

alk.

140,00 €

Sohvapöytä Leone

Leone-sohvapöytä sopii erinomaisesti kaikkiin ulkokalusteryhmiin. Mustaksi maalattu alumiinirakenne tekee pöydästä vankan ja säänkestävän ilman hoitotarvetta, ja se on myös helppo siirtää sivuun tarvittaessa.

Sohvapöytä Leone

alk.

1824,00 €

Puutarhakalustesarja Grandby 3-osaa sisältää tyynyt

Grandby-sohvaryhmä on hieman retrohenkinen kalustesarja. Se koostuu 3-istuttavasta sohvasta, kahdesta nojatuolista ja sohvapöydästä, jonka koko on 1350x700 mm. Istuimissa on punotut keinorottinki-istuimet ja selkänojat, ja pöytä on mustaksi maalattua alumiinia. Myös sohvapöytä on kokonaan mustaksi/harmaaksi maalattua alumiinia, mikä tekee siitä vankan ja hyvin säänkestävän. Toimitetaan harmailla olefin-kankaalla päällystetyillä tyynyillä. Materiaali tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon.

Puutarhakalustesarja Grandby 3-osaa sisältää tyynyt

alk.

234,00 €

Sohvapöytä Grandby

Grandby-sohvapöytä on kokonaan mustasta mattapintaisesta alumiinista valmistettu kaluste, jossa on samaa retrohenkisyyttä kuin Granby-sohvaryhmässä. Materiaalivalinta tekee pöydästä vankan, säänkestävän ja huoltovapaan, mutta silti helpon siirtää sivuun tarvittaessa.

Sohvapöytä Grandby

alk.

818,00 €

Sohva Coleville sisältää tyynyt

Colevillen 3-istuttavalle sohvalle ovat tunnusomaista pehmeät muodot ja klassisten ja modernien linjojen yhdistelmä. Runko on valmistettu mattapintaisesta mustaksi maalatusta alumiinisesta pyöröputkesta ja se toimitetaan harmaalla olefin-kankaalla päällystetyillä tyynyillä. Materiaali tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon. Grandby-sohvapöytä sopii niihin täydellisesti.

Sohva Coleville sisältää tyynyt

alk.

351,00 €

Nojatuoli Coleville sisältää tyynyt

Colevillen nojatuolille ovat tunnusomaista pehmeät muodot ja klassisten ja modernien linjojen yhdistelmä. Runko on valmistettu mattapintaisesta mustaksi maalatusta alumiinisesta pyöröputkesta ja se toimitetaan harmaalla olefin-kankaalla päällystetyillä tyynyillä. Materiaali tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon. Grandby-sohvapöytä sopii niihin täydellisesti.

Nojatuoli Coleville sisältää tyynyt

alk.

550,00 €

Pöytä Calmar

Calmar-pöytä on kookas pöytä, jossa on tilaa monille. Tyylikäs Calmar-pöytä on valkoista maalattua alumiinia, mikä tekee siitä vankan, säänkestävän ja huoltovapaan, mutta samalla helpon siirtää sivuun tarvittaessa.

Pöytä Calmar

alk.

397,00 €

Ulkokeittiö Bellac

Luo kätevä ja tyylikäs laskutila ulkoilmaravintolaan tai pihalle Bellac-kesäkeittiöllä. Runko on mattapintaista valkoiseksi maalattua alumiinia ja levy harmaata graniittia. Bellac-kesäkeittiötä on saatavana kolmella erilaisella yhdistettävällä osalla, joten voit muokata sitä omien tarpeidesi mukaan! Suora pöytätaso ylähyllyllä, suora pöytätaso hanalla ja altaalla sekä sivutaso. Kaikissa osissa on alahylly, joka mahdollistaa optimaalisen säilytystilan.

Ulkokeittiö Bellac

alk.

210,00 €

Pöytä Clip

Clip on tyylikäs pöytä antrasiitinharmaata muovia, joka on sopii täydellisesti Bora- tai Net-tuoleihin. Pöytä on hyvin säänkestävä ja täysin huoltovapaa. Täydellinen pöytä pienelle pihalle tai terassille!

Pöytä Clip

alk.

234,00 €

Sohva Net

Net-sohva on tyylikäs ja pinottava italialainen design-sohva. Se on kokonaan valettu kestävästä muovista, mikä tekee siitä säänkestävän ja vankan, mutta samalla helpon siirtää sivuun ja varastoida. Rei`itetyn istuimen ansiosta istuinpinta pysyy aina kuivana. Sopii täydellisesti ulkoilmaravintoloihin tai pihalle.

Sohva Net

alk.

140,00 €

Nojatuoli Net

Net-nojatuoli on tyylikäs ja pinottava italialainen design-tuoli, jossa on korkea selkänoja. Se on kokonaan valettu kestävästä muovista, mikä tekee siitä säänkestävän ja vankan, mutta samalla helpon siirtää sivuun ja varastoida. Rei`itetyn istuimen ansiosta istuinpinta pysyy aina kuivana. Sopii täydellisesti ulkoilmaravintoloihin tai pihalle.

Nojatuoli Net

alk.

117,00 €

Tuoli Net

Net-tuoli on tyylikäs ja pinottava italialainen design-tuoli. Se on kokonaan valettu kestävästä muovista, mikä tekee siitä säänkestävän ja vankan, mutta samalla helpon siirtää sivuun ja varastoida. Rei`itetyn istuimen ansiosta istuinpinta pysyy aina kuivana. Sopii täydellisesti ulkoilmaravintoloihin tai pihalle.

Tuoli Net

alk.

123,00 €

Pöytä Loire

Loire-pöydän alusta on mustaksi maalattua valurautaa ja pöytälevy valkoista tai mustaa marmoria. Täydellinen ylellisen tunnelman luomiseksi pienelle pihalle tai ulkoilmaravintolaan.

Pöytä Loire

alk.

1389,00 €

Sohva Kenton sisältää tyynyt

Kenton-sohva - esimerkki tyylikkäästä keinorottingin ja tiikin yhdistelmästä. Sopii täydellisesti talvipuutarhaan tai rennolle ja tyylikkäälle pihalle. 3-istuttavassa sohvassa on kaksi erittäin paksua istuintyynyä sekä selkätyynyt. Kaikki tyynyt on päällystetty harmaalla olefin-kankaalla, mikä tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon. Sopii täydellisesti tiikkiseen Kastos-sohvapöytään.

Sohva Kenton sisältää tyynyt

alk.

631,00 €

Nojatuoli Kenton sisältää tyynyt

Kenton-nojatuoli - esimerkki tyylikkäästä keinorottingin ja tiikin yhdistelmästä. Sopii täydellisesti talvipuutarhaan tai rennolle ja tyylikkäälle pihalle. Nojatuolissa on harmaasta olefin-kankaasta valmistettu istuintyyny ja pehmeä selkätyyny, mikä tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa - täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon. Sopii täydellisesti tiikkiseen Kastos-sohvapöytään.

Nojatuoli Kenton sisältää tyynyt

alk.

208,00 €

Sohvapöytä Kastos

Kastos-sohvapöytäryhmä koostuu kahdesta kauniista ja helposti sijoitettavasta luonnollisesta tiikistä valmistetusta sohvapöydästä, jotka voidaan asettaa yhteen tai erikseen. Ole joustava ja kalusta modernisti: työnnä matalampi pieni pöytä hieman isomman alle! Sohvapöydät sopivat täydellisesti useimpiin ulkokalusteryhmiin, mutta myös sisätiloihin.

Sohvapöytä Kastos

alk.

1576,00 €

Sohva Zalongo sisältää tyynyt

Zalango - Erittäin tyylikäs kalusteryhmä, jossa yhdistyvät laadukas tiikki ja antrasiitinharmaaksi maalatut alumiinijalat. Selkä- ja käsinojan poikittaiset tiikkisäleet luovat laadukkaan ja tyylikkään vaikutelman. Sohvassa on harmaat tyynyt sekä kaksi olefin-kankaalla päällystettyä koristetyynyä. Materiaali tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon.

Sohva Zalongo sisältää tyynyt

alk.

721,00 €

Nojatuoli Zalongo sisältää tyynyt

Zalango - Erittäin tyylikäs kalusteryhmä, jossa yhdistyvät laadukas tiikki ja antrasiitinharmaaksi maalatut alumiinijalat. Selkä- ja käsinojan poikittaiset tiikkisäleet luovat laadukkaan ja tyylikkään vaikutelman. Nojatuolissa on harmaalla olefin-kankaalla päällystetyt istuintyynyt ja koristetyyny. Materiaali tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon.

Nojatuoli Zalongo sisältää tyynyt

alk.

611,00 €

Sohvapöytä Zalongo

Zalango - Erittäin tyylikäs kalusteryhmä, jossa yhdistyvät laadukas tiikki ja antrasiitinharmaaksi maalatut alumiinijalat. Pöydän poikittaiset tiikkisäleet antavat sille laadukkaan ja tyylikkään ilmeen.

Sohvapöytä Zalongo

alk.

1543,00 €

Pöytä Chios

Chios-pöytä, jonka pöytätasossa on poikittaisia tiikkisäleitä, muodostaa tyylikkään ruokailutilan, jossa on tilaa monille. Kapeista mitoistaan huolimatta se on vankka pöytä, jota voidaan pitää ulkona useita vuosia ja joka vaatii todella vähän huoltoa.

Pöytä Chios

alk.

351,00 €

Tuoli Kenton sisältää tyynyt

Kenton-tuoli - esimerkki tyylikkäästä keinorottingin ja tiikin yhdistelmästä, erinomainen tyylikkäälle terassille. Keinorottinki on harvaan punottu, mikä antaa ruokatuolille siron vaikutelman. Toimitetaan istuintyynyn ja pehmeän harmaan selkätyynyn kanssa. Kaikki tyynyt on päällystetty kestävällä harmaalla olefin-kankaalla, mikä tekee niistä värinpitävät, nopeasti kuivuvat ja helpot puhdistaa: täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon. Ruokatuoli sopii täydellisesti tiikkiseen Chios-pöytään.

Tuoli Kenton sisältää tyynyt

alk.

127,00 €

Tuoli Angelica

Angelica-tuoli on pinottava käsinojallinen tuoli, joka sopii useimmille pihoille minkä tahansa pöydän kanssa. Ohut ja kaunis punottu keinorottinki vankan teräsrungon päällä tekee tuolista säänkestävän ja huoltovapaan.

Tuoli Angelica

alk.

128,00 €

Aurinkotuoli Creston

Creston-aurinkotuoli on käytännöllinen ja edullinen aurinkotuoli valkoiseksi maalatulla mattapintaisella alumiinirungolla ja harmaalla Textilene-kankaalla. Se on synteettinen materiaali, joka on UV-suojattu ja helppo puhdistaa. Sopii täydellisesti hotelleihin tai rennoille terasseille.

Aurinkotuoli Creston

alk.

105,00 €

Säädettävä tuoli Creston

Creston-asentotuoli on käytännöllinen ja edullinen asentotuoli, jonka runko on valkoiseksi maalattua alumiinia ja istuintyyny harmaata Textilene-kangasta. Se on synteettinen materiaali, joka on UV-suojattu ja helppo puhdistaa. Creston-tuoli on helppo yhdistää mihin tahansa ruokapöytään.

Säädettävä tuoli Creston

alk.

874,00 €

Pöytä Rodez

Rodez on moderni pöytä, jossa on valkoiseksi maalatusta alumiinista valmistettu jalusta ja hyvin kestävä korkeapainelaminaatista valmistettu pöytätaso, jossa on luonnonmukainen puukuviointi. Menestystuote, jossa on tilaa monille ja joka sopii useimpiin ruokatuoleihin ja useimpiin ympäristöihin.

Pöytä Rodez

alk.

82,00 €

Tuoli Leone pinottava

Leone-alumiinisarja on täydellinen ruokailuryhmä ulkotiloihin tänä kesänä! Alumiinirunko tekee tuoleista vakaita, ja samalla ne ovat keveitä ja helposti siirrettäviä. Leone-tuoli on erittäin säänkestävä eikä tarvitse hoitoa. Istuinosa on valmistettu synteettisestä Textilene-materiaalista, joka on UV-suojattu ja helppo puhdistaa. Tuoleissa on käsinojat ja ne ovat pinottavia.

Tuoli Leone pinottava

alk.

222,00 €

Tuoli Alvena sisältää tyynyt

Alvena-tuoli on käsinojallinen pinnatuoli, johon on haettu inspiraatiota 1940-luvulta, mutta joka sopii kaikille moderneille pihoille. Tuoli on valmistettu mattapintaisesta valkoiseksi maalatusta säänkestävästä alumiinista, mikä tekee siitä vankan mutta helpon siirtää sivuun tarvittaessa. Toimitetaan harmailla polyesteristä valmistetuilla tyynyillä.

Tuoli Alvena sisältää tyynyt

alk.

129,00 €

Nojatuoli Ninja

Ninja-nojatuoli on klassinen keinorottingista valmistettu ruokatuoli, joka on helppo yhdistää kaikkiin pöytiin. Tuoli on säänkestävä eikä vaadi hoitoa, ja sitä on saatavana ruskeana ja beigenä.

Nojatuoli Ninja

alk.

70,00 €

Tyynyt Aurinkotuoli Creston

Tarvikkeet Aurinkotuoli Creston. Istuintyynyt on valmistettu polyesteristä.

Tyynyt Aurinkotuoli Creston

alk.

34,00 €

Tyynyt Säädettävä tuoli Creston

Tarvikkeet Säädettävä tuoli Creston. Istuintyynyt on valmistettu polyesteristä ja puuvillaa.

Tyynyt Säädettävä tuoli Creston

alk.

39,00 €

Istuintyyny Pihakeinu Dalom

Tarvikkeet Pihakeinu Dalom. Texas-tyyni, paksuus 11 cm. Sopii täydellisesti Dalom-riippukeinuun. Tyynyä on saatavana beigen, sinisen ja mustan värisenä valkoisin polyesterireunoin.

Istuintyyny Pihakeinu Dalom