Magneettikehys Frames4Docs

X
Magneettikehys Frames4Docs
143,00 €
 Ilman Alv
177,32 € Sis. Alv
pakkaus sis. 10 kpl 14,30 € /kpl
Tuotenro:   62329
Tutustu 26 vaihtoehtoihin
  • Nopeat toimitukset
  • Vähintää 3 vuoden takuu
  • 60 päivän palautus- ja peruutusoikeus

Kuvaus

  • Neljä kokoa arkeille A2, A3, A4 ja A5. Viisi eri väriä sekä yhdistelmäpakkaus (kaksi jokaista väriä). Frames4docs on ainutlaatuinen sarja värikoodattuja kehyksiä asiakirjojen esillepanoon helposti ja näkyvästi. Sopii toimistoihin, myymälöihin, kirjastoihin ja koko työpaikalle kaikentyyppisten tiedotteiden, todistusten ja ilmoitusten ripustamiseen. Musta, sininen, vihreä, punainen ja keltainen koodiväri mahdollistavat esimerkiksi työturvallisuuteen ja paloturvallisuuteen ym. liittyvien ilmoitusten tai muiden tietojen esillepanon näkyvällä tavalla. Frames4docsin avulla tiedotteita ym. on helppo ripustaa esille näkyvästi muistuttamaan koko henkilöstöä tärkeistä asioista 5S- ja Lean Manufacturing -menetelmien mukaan. Frames4docsin magneettikiinnitys pitää lujasti ja soveltuu kaikille tasaisille teräspinnoille. Tiedotteiden vaihtaminen ja poistaminen onnistuu helposti kehyksiä siirtämättä. Tarvittaessa kehykset on kuitenkin helppo irrottaa ja siirtää uuteen paikkaan.
  • Magneettinen kehys mahdollistaa myös asiakirjojen esillepanon siististi ilman nupeja tai nastoja, jotka monesti vahingoittavat kiinnityspintaa.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tavaranimike Magneettikehys Frames4Docs, Korkeus: 450 mm, Leveys: 330 mm, Väri: Keltainen, Varten muoto: 297 x 420 mm (A3)
Pakkaus pakkaus sis. 10 kpl

Tekniset tiedot

Väri KELTAINEN
Leveys (mm) 330 mm
Korkeus (mm) 450 mm
Varten muoto 297 X 420 MM (A3)
Kiinnitystyyppi Magneettinen
Materiaali PVC

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.