Autamme sinua ostamaan oikein

Jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä tiimimme ovat aina valmiina löytämään tehokkaita ja kestäviä liiketoimintaratkaisuja varmistaakseen yrityksesi tuottavuuden ja hyvinvoinnin. Voit myös luottaa siihen, että oma tuotemerkkimme Manutan auttaa sinua saavuttamaan merkittäviä säästöjä.​

Witre Manutanin kanssa saat 100 % takuun siitä, että sinulla ja kollegoillasi on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Uskomme, että Well-working-ideologiamme johtaa kaikkien yritysten kehittymiseen, ja olemme mukanasi prosessin kaikissa vaiheissa.

Katso elokuvamme

Haluatko optimoida ostoprosessisi? Katso videomme ja opi, miten voit vahvistaa liiketoimintastrategiaasi käyttämällä digitaalisia työkaluja hankintavirran optimoimiseen.​

OMA TUOTEMERKKIMME – MANUTAN

Löydät kaiken, mitä yrityksesi ja työntekijäsi tarvitsevat saadakseen parhaat mahdolliset työskentelyedellytykset. Ja markkinoiden parhaaseen hintaan, 10 vuoden takuulla!

PARANNA TEHOKKUUTTA LEAN-JOHTAMISEN AVULLA

Haluatko optimoida hankintaprosessisi? Tässä ohjeemme siihen, miten voit tulla tehokkaammaksi, vahvistaa liiketoimintastrategiaasi ja käyttää digitaalisia työkaluja hankintavirran optimoimiseksi.

TEHOKKAASTI TOIMIVALLE VARASTOLLE​

Meillä on fantastinen valikoima tuotteita, joiden avulla voit parantaa varaston tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu uusimpaan digitaaliseen kuvastoomme​

Voit joko selata kuvastoamme suoraan verkossa tai ladata sen PDF-tiedostona lukeaksesi sitä offline-tilassa. Voit myös tehdä ostoksia suoraan jokaisesta kuvastosta napauttamalla haluamaasi tuotenumeroa ja lisäämällä tuotteen ostoskoriin.

Lue kuvastomme netissä

LUO HYVÄ KOTITOIMISTO

Kehitämme valikoimaamme kotona tehtävän työn ja hybriditoimistojen yleistyessä. Jos työskentelet kotona, autamme sinua luomaan ergonomisen ja käytännöllisen työympäristön.