Hissikilpi, Jälkivalaisevat palo-opasteet

X
Hissikilpi, Jälkivalaisevat palo-opasteet
45,50 €
56,42 € (sis. Alv)
kpl
Valitse tuotevaihtoehto

Tuotteet

Valitse 4 tuotevaihtoehdon joukosta

37972
HISSKYLT Viesti
Viesti
HISSKYLT

Kieli
Ruotsi

45,50 € kpl

37973
HEISSKILT Viesti
Viesti
HEISSKILT

Kieli
Norja

45,50 € kpl

37974
ELEVATORSKILT Viesti
Viesti
ELEVATORSKILT

Kieli
Tanska

45,50 € kpl

37975
HISSIKILPI Viesti
Viesti
HISSIKILPI

Kieli
Suomi

45,50 € kpl

Kuvaus

  • Hissikilpi: Tulipalon tai muun vaaran uhatessa. Punavalkoisena loistavat sammutuskalustokilvet täyttävät kaikki varoituskilville asetetut vaatimukset. Loisteaika vähintään 60 minuuttia.
  • Jälkivalaisevat kilvet on valmistettu uudella tekniikalla, joka saa sekä merkin että värin näkymään pimeässä. Merkit loistavat kellanvalkoisina ja varoitusvärit ovat jälkivalaisevia. Jälkivalaisevat kilvet täyttävät kaikki varoituskilville asetetut vaatimukset. Ne lisäävät henkilökunnan turvallisuutta ja helpottavat pelastuslaitoksen toimintaa hätätilanteessa. Kilvet loistavat vähintään 60 minuuttia pimeässä. Maksimiloistetehoon tarvitaan noin neljä tuntia päivänvalossa tai keinovalossa. Kilvet eivät kadota merkkiväriään virran katketessa, koska ne eivät toimi sähköllä. Jälkivalaisevat kilvet ovat usein taloudellisesti edullisempi vaihtoehto kuin perinteiset hätävalot, koska valaisimia ei tarvita. Jälkivalaisevat kilvet on valmistettu styreenimuovista, ja saatavana poistumistie-, sammutuskalusto- ja varoituskilpinä.

Jälkivalaisevat kilvet on valmistettu uudella tekniikalla, joka saa sekä merkin että värin näkymään pimeässä. Merkit loistavat kellanvalkoisina ja varoitusvärit ovat jälkivalaisevia. Jälkivalaisevat kilvet täyttävät kaikki varoituskilville asetetut vaatimukset. Ne lisäävät henkilökunnan turvallisuutta ja helpottavat pelastuslaitoksen toimintaa hätätilanteessa. Kilvet loistavat vähintään 60 minuuttia pimeässä. Maksimiloistetehoon tarvitaan noin neljä tuntia päivänvalossa tai keinovalossa. Kilvet eivät kadota merkkiväriään virran katketessa, koska ne eivät toimi sähköllä. Jälkivalaisevat kilvet ovat usein taloudellisesti edullisempi vaihtoehto kuin perinteiset hätävalot, koska valaisimia ei tarvita. Jälkivalaisevat kilvet on valmistettu styreenimuovista, ja saatavana poistumistie-, sammutuskalusto- ja varoituskilpinä.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot Kuvaus
Tavaranimike Hissikilpi, Jälkivalaisevat palo-opasteet
Tuotemerkki Systemtext
Pakkaus kpl
Tekniset tiedot Kuvaus
Leveys (mm) 120 mm
Korkeus (mm) 175 mm