Levykuljetin

X
Levykuljetin
922,50 € Ilman Alv
1 143,90 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   48224
  • Nopeat toimitukset
  • Vähintää 3 vuoden takuu
  • 60 päivän palautus- ja peruutusoikeus

Kuvaus

  • Kevyesti ohjattava levyvaunu, sähkösinkitty runko ja pohjalevy MFD-suoralaminaattia. Levyvaunu muuttaa haaratelineeksi poikkipuusarjan avulla. Sarjaan kuuluu kuusi erillistä putkea, jotka on helppo asentaa levytelineeseen. Valitse vaunumalli ja siihen pyörät. Näin voit valita oman kärrysi omien tarpeittesi mukaisesti! Toimitetaan osina. Valitse pyöräsarja! Valitse tarvitsemasi pyörät. Korkeus: 1380/1440 mm.
  • 500 kg

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä tuote on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tavaranimike Levykuljetin, Kapasiteetti: 500 kg, Kokonaiskorkeus: 1380 mm, Kokonaisleveys: 700 mm, Kokonaispituus: 1000 mm
Tuotemerkki Kongamek
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Kapasiteetti (kg) 500 kg
Kokonaispituus (mm) 1000 mm
Kokonaisleveys (mm) 700 mm
Kokonaiskorkeus (mm) 1380 mm
Kierrätettävä tuote Kyllä - 100%
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Paino (kg) 41 kg
Kierrätetty pakkaus (%) 70 %
Kierrätetty tuote (%) 15 %
Tuotteen alkuperä Valmistettu EU: ssa

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.