Viisi nopeaa vinkkiä ajan säästämiseksi

Tili verkkokaupassamme

Verkkokaupan tilin avulla voitte helposti etsiä ja vertailla tuotteita. Voitte luoda ja jakaa ostoslistoja, tarkastella tilaushistoriaanne ja tutustua viimeisimpiin tarjouksiin. Suunnittelun helpottamiseksi ja ajan säästämiseksi voitte myös nähdä tilausten tilan, varastosaldon sekä toimitusajat.

Näin rekisteröit tilisi verkossa

KlikkaaLogonForm »-linkkiä
Syötä sähköpostiosoite kohtaan Uusi asiakas ja klikkaa Luo tili
Valitse käyttäjänimi ja salasana. Verkkokauppaan kirjautuminen tapahtuu jatkossa käyttäjänimellä. Se voi olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi.
Syötä yhteystietosi ja klikkaa Luo
Tilisi on nyt luotu ja olet saanut tilin aktivointiviestin sähköpostiisi

Osto-opas: Toimistokalusteiden valinta Manutanilta

Toimiston suunnittelulla on olennainen merkitys sekä työntekijöidesi hyvinvoinnin että yrityksen vierailijoilleen luoman imagon osalta. Valitsemalla huonekalut ja tarvikkeet, jotka ovat mukavia, toimivia ja kooltaan tilaan sopivia, vaikutat yleisesti tuottavuuden paranemiseen.

Lue artikkeli

Verkkokaupparatkaisut teidän tarpeisiinne sovitettuina

Tarjoamme useita toimivia ratkaisuja isommille ja pienemmille asiakasmäärille. Jokainen yritys on kuitenkin ainutlaatuinen, joten anna meidän löytää paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Lue lisää verkkokaupan ratkaisuista »

Punch-out

Punch-out on dynaaminen tuotekuvasto, joka päivittyy reaaliajassa. Oma ostoportaalinne yhdistyy suoraan verkkokauppaamme. Siellä voitte suorittaa ostojanne sekä muun muassa nähdä toimitusehdot ja hinnat. Automaattinen päivitys ja raportointi säästää myös aikaa.

E-kuvasto

E-kuvasto on ratkaisu, jossa yhdistämme staattisen kuvaston mukautettuun valikoimaan ostojärjestelmässänne. Siellä voitte tehdä ostoksia suoraan meiltä omassa portaalissanne. Autamme teitä kehittämisessä ja yhdistämisessä sekä luomme aikaa säästävän ratkaisun, joka on räätälöity yrityksenne rutiineihin ja tarpeisiin.

E-laskutus

E-laskutus on täysin digitaalinen ratkaisu. Kun teet tilauksen, portaaliisi lähetetään automaattinen, ostotilaustasi vastaava e-lasku. Kyseessä on täysin automaattinen virta ostosta laskutukseen, mikä säästää paljon aikaa ja virtaviivaistaa prosessia.

Nopea ja varma toimitus

Tavarantoimittajan nopeat toimitukset säästävät runsaasti aikaa. Lähetämme varastotuotteet heti tilauspäivänä ja toimitamme säännönmukaisesti 1–3 päivän kuluessa tilauksesta. Nopeat toimitukset yhdistettynä 60 päivän palautusoikeuteen ja 3–10 vuoden takuuseen on voittamaton ratkaisu, jonka tarjoamme käyttöösi.

Lue lisää toimituksistamme »

Laaja valikoima

Emme myöskään voi olla mainitsematta laajaa valikoimaamme, joka on Pohjoismaiden suurin. Valikoimassa on yli 260 000 tuotetta, joten ulottuvillasi ovat kaikki tarvitsemasi työpaikan varusteet. Säästät kaiken sen ajan, joka muutoin kuluisi etsiessä tuotteita useista eri paikoista.

Lue lisää valikoimastamme »

Korkeatasoinen palvelu

Suurin ylpeydenaiheemme on kuitenkin loistava asiakaspalvelumme, jolta saat nopeita vastauksia aina tarvittaessa. Soita, lähetä sähköpostia tai chattaa – on ilo olla avuksi. Asiakkaamme ovat kehuneet asiakaspalveluamme kerta toisensa jälkeen. Käväise Trustpilot-sivustolla ja totea se itse.

Trustpilot »

Se, että olemme osa Manutan-konsernia, tarkoittaa sitä, että voimme tarjota suuren ja laajan tuotevalikoiman. Niiden noin 5000 tuotteen lisäksi, jotka voimme lähettää samana päivänä Mölndalin varastoltamme

Mikä erottaa teidät muista?

 • blog

  Osto-opas: näin valitset jätesäkkisi Manutanilta

  Yrityksen hyvä jätteidenhallinta takaa hygienian ja huolehtii ympäristöstä, turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista.

 • blog

  Osto-opas: Hyllystöjen ja hyllyjen valitseminen Manutanilta

  Hyllyt ja hyllystöt jäävät usein huomiotta, mutta ovat olennaisia tehokkaan varaston osia. Neuvomme sinua tarpeisiisi sopivien, oikeanlaisten hyllyjen valinnassa.

 • blog

  Osto-opas: Säilytyskaapin valinta Manutanilta

  Kuinka valitset säilytyskalusteet yritykseesi? Muuttuva työmaailma tuo tullessaan monia ratkaisuja, jotka ovat sopeutettavissa uusiin käyttötarkoituksiin.

 • blog

  Osto-opas: Työpajatuolin valitseminen Manutanilta

  Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat palkallisiin poissaoloihin johtavien ammattitautien ensisijainen syy, ja niistä kärsii Euroopassa kolme viidestä työntekijästä.