Autamme sinua valitsemaan oikean haarukkavaunun

Haarukkavaunu on varaston työhevonen ja avainasemassa tehokkaassa tavaran siirtelyssä. Witre Manutanilla on laaja valikoima haarukkavaunuja jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja joissa on erilaisia funktioita helpottamaan teidän työtänne.

1

Minkälaisen haarukkavaunun tarvitsette?

Etsitkö uutta pumppukärryä, mutta et ole varma mallista? Oppaamme auttaa sinua valitsemaan oikean: klassinen pumppukärry, pumppukärry vaa’alla, saksinostovaunu vai moottorinostovaunu.

2

Onko sinulla erikoisvaatimuksia pumppukärryyn liittyen?

Ota huomioon, että käyttöalue ja työympäristö vaikuttavat pumppukärryn mallin sopivuuteen.

Mikä haarukan pituus?

Mikä haarukan pituus?

Tavallisin pituus on 1150 mm. Tällaisella vaunulla voidaan käsitellä EUR-lavoja vaivattomasti sekä lyhyeltä että pitkältä sivulta. Lyhyempiä haarukoita käytetään ahtaissa tiloissa tai kun lavaa halutaan käsitellä pitkältä sivulta. Jos lavaa käsitellään lyhyeltä sivulta, käyttö 910 mm haarukoilla voi olla epävakaata.

Onko käyttöympäristö kostea tai ovatko hygieniavaatimukset korkeat?

Onko käyttöympäristö kostea tai ovatko hygieniavaatimukset korkeat?

s lavanostinta käytetään kosteissa ympäristöissä tai käyttöympäristössä ovat korkeat hygieniavaatimukset, suosittelemme BT:n galvanoituja tai ruostumattomia tai lavanostimia. Ruostumaton lavanostin kestää äärimmäisen kovia käyttöolosuhteita, esimerkiksi suolavettä sisältäviä ympäristöjä.

Tarvitaanko sisäänrakennettua vaakaa?

Tarvitaanko sisäänrakennettua vaakaa?

Tämä on erinomainen valinta, kun kuorman paino on saatava tietoon. Witrellä on monta, tarkkuudeltaan erilaista mallia. Valitse, miten tarkka painotieto halutaan.

Mikä Quicklift on?

Mikä Quicklift on?

Quicklift eli pikanostin kuvastaa nostimen nimeä hyvin: lavan nosto sujuu pikanostimella erittäin nopeasti. Pikanostotoiminnolla haarukat ylettyvät lavan alapintaan yhdellä pumppauksella ja toisella pumppauksella lava nousee ilmaan. Laite siirtyy automaattisesti normaaliin nostonopeuteen, kun kuorman paino ylittää 150 kg.

3

Mitkä pyörät valitsen?

Kun valitset pyöriä haarukkavaunuun tai lavanostimeen, on tärkeää tietää millaisella alustalla nostinta käytetään ja valita pyörien materiaali sen mukaan.

Pyörät pumppukärryihin
Yksinkertaiset

Yksinkertaiset pyörät sopivat parhaiten kevyiden kuormien käsittelyyn, tasaiselle lattialle tai kun lavoja joudutaan käsittelemään pitkältä sivulta.

Telipyöriä

Telipyöriä suositellaan raskaille kuormille tai hieman epätasaisille alustoille, esimerkiksi auton lavoille tai lattioille, joilla on hiekkaa, kynnyksiä ja ramppeja.

Nailonpyörät

Nailonpyörät pyörivät kovalla lattialla helposti. Ne ovat paras ratkaisu raskaiden kuormien käsittelyyn.

Polyuretaani

Polyuretaani on nailoniin verrattuna pehmeämpää ja ääneltään vaimeampaa ja lisäksi korkealaatuisempaa. Se on parempi valinta, kun kuormia kuljetetaan epätasaisilla lattioilla ja autojen lavoilla.

Vaunun kärjen

Vaunun kärjen alla on hyvä olla ohjauspyörä, jos lavoja joudutaan usein käsittelemään pitkältä sivulta tai vaunu joudutaan työntämään poikittain lavan jalasten yli.

Pyörät pumppukärryihin
  • Card image cap
  • Esa Pentikäinen
    Quotes & Project Manager

    Tarvitsetko apua sopivan tuotteen löytämiseksi? Ota yhteyttä meihin!

  • 09 4542 800
    sales@witre.fi