Tuotteita ulkotiloihin

Tutustu laajaan ulkohuonekaluvalikoimaamme

Witre Manutan tarjoaa laajan valikoiman tuotteita yrityksien taukopaikoille sekä muihin ulkotiloihin.
Meiltä löydät lounge-kalusteita, kahvilaryhmiä, picnic-pöytiä sekä muita ulkokalusteita, mutta myös taitettavia pöytiä ja penkkejä kesän juhliin.

Nyt on aika valmistautua kesän juhliin

Kesä on jo ovella ja sen myötä myös alkava lomakausi. Järjestä kevätkauden päätökseksi mukavat juhlat työtovereillesi! Onhan teillä kaikki tarvittava onnistuneeseen tilaisuuteen?

Sommarfest

Julkiset tilat

Julkisissa tiloissa ja ympäristöissä käytettävien tuotteiden tulee olla siistejä, helppohoitoisia ja kestäviä. Jätesäiliöiden, roska- ja lajitteluastioiden puhdistuksen sekä tyhjennyksen pitää olla helppoa, samoin kuin esim. säkkien tai astioiden vaihdon.

Julkiset tilat
Pöytä

Pöytä

Tuolit

Tuolit

Zalango

Zalango - Erittäin tyylikäs kalusteryhmä, jossa yhdistyvät laadukas tiikki ja antrasiitinharmaaksi maalatut alumiinijalat. Selkä- ja käsinojan poikittaiset tiikkisäleet luovat laadukkaan ja tyylikkään vaikutelman.

Zalango
Penkkipöytä

Penkkipöytä

Puistonpenkit

Puistonpenkit

Lounge-kalusteet

Lounge-kalusteet

Aurinkovarjot

Aurinkovarjot

Kemikaalien käsittely

Kun käsitellään kemikaaleja ja ongelmajätteitä, on tärkeää ympäristön ja työntekijöiden kannalta, että oikeat tuotteet ja tarvikkeet ovat helposti saatavilla. Jäte- ja keräysastioden, sekä imeytystarvikkeiden tulee olla kemikaalinkestäviä ja suunniteltu juuri käyttämillenne aineille.

Kemikaalien käsittely
Jätehuolto

Jätehuolto

Kunnossapito

Kunnossapito

Parkkialueet

Parkkialueet

Hei! Meiltä saat apua suuremmissa projekteissa ja tuote-, toimitus- & laskutuskysymyksissä!

phone09 4245 2560

mailsales@witre.fi

Kontakt