Tuotteita ulkotiloihin

Tutustu laajaan ulkohuonekaluvalikoimaamme

Witre Manutan tarjoaa laajan valikoiman tuotteita yrityksien taukopaikoille sekä muihin ulkotiloihin.
Meiltä löydät lounge-kalusteita, kahvilaryhmiä, picnic-pöytiä sekä muita ulkokalusteita, mutta myös taitettavia pöytiä ja penkkejä kesän juhliin.

OAS

Ajaton ja siro tuoli Oas-kalustesarjasta. Materiaaleina valkoiseksi maalattu metallirunko ja FSC-merkitty ydinmänty. Väreiksi olemme valinneet kanelin, joka on samalla ajaton ja ilmeikäs.

oas
Pöytä

Pöytä

Tuolit

Tuolit

ÄPPELHED

Tyylikäs pinottava kahvilatuoli ruskeaa alumiinia, istuin ja selkänoja punottua textilene-materiaalia. Textilene on eräänlaista keinotekoista kangasta. Textilene sietää auringonpaistetta haalistumatta kovinkaan paljon, ja myös sadetta erittäin hyvin. Täydellinen valinta puutarhakalusteisiin!

ÄPPELHED
Penkkipöytä

Penkkipöytä

Puistonpenkit

Puistonpenkit

STOLTÖ

Tyylikäs sohva, jonka suorat linjat ja moderni malli tekevät siitä ajattoman. Valmistettu hurrikaaninharmaasta FSC-merkitystä männystä. Harmaa meleerattu pehmustesarja sisältyy toimitukseen!

STOLTÖ
Jätehuolto

Jätehuolto

Lounge-kalusteet

Lounge-kalusteet

KRÖGAREN

Kahvilatuoli, runko sinkittyä terästä, istuinosa ja selkänoja valkoiseksi laseerattua mäntyä (FSC-puuta). Kokoontaitettava helppoa säilytystä varten. Tuoli myydään 2 kappaleen pakkauksissa.

Krögaren
Tarvikkeet

Tarvikkeet

TALLNÄS

Tyylipuhdas täydellinen sohvaryhmä valkoista alumiinia. Toimitukseen kuuluu kaksi kahden istuttavaa istuinmoduulia, kulmaosa ja pöytä sekä mustat tyynyt.

Tallnäs
Parkkialueet

Parkkialueet

Tee tarjouskysely

  • Card image cap
  • Esa Pentikäinen
    Quotes & Project Manager

    Tarvitsetko apua sopivan tuotteen löytämiseksi? Ota yhteyttä meihin!

  • 09 4542 800
    sales@witre.fi