OSTO-OPPAAT

Imeytystuotteet

Huolehdi siitä, että imeytystuotteita on aina käsillä työtehtävissä, joissa saattaa roiskua tai vuotaa haitallisia nesteitä.

Katso kaikki imeytysaineet »
Lue uusista tuotteistamme »

Erilaisia imeyttäjätyyppejä

Imeytystarvikkeet

Imeytystarvikkeet tuvat useista lämpöpuhalletuista polypropyleenikuitukerroksista (PP). Saatavana on mm. arkkeja, rullia, tyynyjä ja puomeja.

Kuitukankaiset imetysvälineet ovat erittäin tehokkaita ja imevät nesteitä jopa 25 kertaa oman painonsa verran. Ne ovat helppo levittää ja kerätä pois, tehokkaita imemään ja edullisia hävittää.

Imeytysaineet

Imeytysaineet ovat imukykyistä imeytysrakeita tai -jauheita, jotka levitetään mahdollisen vuotokohdan päälle ja ympärille leviämisen rajoittamiseksi tai loppusiivouksessa liukastumisvaaran vähentämiseksi.

Rakeiden imukyky on noin 1-3 kertaa painonsa verran, ja siten ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin imeytysmatot, mutta ne toimivat hyvin ulkona ja palovaarallisissa kohteissa, sekä aggressiivisille kemikaaleille.

Universal

Imee kaikkia nestetyyppejä; sekä vesi- että öljypohjaisia. Erinomainen valinta yleiskäyttöön tai kohteisiin joissa imeytettävää nestettä ei voida etukäteen tietää.

KEMIA

Nämä huomiovärjätyt ja kemikaaleja kestävät tuotteet on tarkoitettu erityisesti kemikaalien ja muiden aggressiivisten nesteiden imeyttämiseen. Erinomainen esim. Laboratorioihin, sairaaloihin ja kemikaalien varastointitiloihin.

Oil only

Kehitetty erityisesti öljypohjaisille nesteille, kuten voiteluaineille, polttoaineille sekä mineraali- ja kasviöljyille. Käytetään kun halutaan erottaa öljy vedestä – Esim. vesistöissä tai ulkona sadekelillä.

Käyttö Kohde Imeytyskuitutuote Väri, Ikasorb Väri, Pig
Vesi, liuottimet, maalit, kemikaalit, lastuamisnesteet, öljy, bensiini ja diesel ym. Yleiskäyttöön kaikissa kohteissa Universal Harmaa Vihreä Maastokuvio Harmaa Sininen
Hiilvetypohjaiset nesteet, kuten öljy, bensiini ja diesel ym. Vesistökohteet, ratapihat, polttoainejakelu, pysäköinti. Öljyn erotukseen. Oil only Sininen Valkoinen Valkoinen
Aggressiiviset nesteet, hapot ja emäkset. Laboratoriot, sairaalat, kemikaalivarastot Kemia Keltainen Pinkki

Mikä tuoteversio?

Imeytystarvikkeita on saatavana 4 mallia:

Imeytysarkit

Vuotojen ja roiskeiden ennaltaehkäisyyn ja siivoamiseen – Helppo levittää ja kerätä pois. Käytetään usein työtasoilla alustana sekä huoltokohteissa.

Tuoteryhmään »

Imeytysrullat

Suurille alueille. Käytetään usein työpisteissä, käytävillä ja koneiden ympärillä konepajoilla ja teollisuusympäristöissä. Helppo repäistä sopiva pala.

Tuoteryhmään »

Imeytystyynyt ja -puomit

Rajaamiseen tai koneiden Vuotojen juurelle. Erinomainen apu vaikeapääsyisissä paikoissa.

Tuoteryhmään »

Vesistöpuomit

Mereen ja vesistöihin päässeiden vuotojen imeytykseen. Erittäin suuri imukyky ja hyvä UV-säteilyn kesto.

Tuoteryhmään »

Mitkä imeytysrakeet?

Valikoimassamme olevat imeytysrakeet on valmistettu vaarattomista mineraaleista. Ne imevät mahdollisimman hyvin ja pysyvät kovina myös täysin kyllästettyinä. Rakeet kestävät myös useimmat aggressiiviset aineet. Täyteen imeytetyt rakeet voidaan lakaista helposti kokoon ja poistaa turvallisesti ja riskittömästi.

Saatavana on erikokoisia imeytysrakeita ja imeytysjauheita erilaisille alustoille. Ne tunkeutuvat hyvin epätasaisuuksiin ja estävät tehokkaasti sekä liukkauden että vuodon leviämisen.

A. Sisäkäyttöön

Autokorjaamot, kemianteollisuus jne.

B. Sisä-/Ulkokäyttöön

Moottoritiet, kemianteollisuus, autokorjaamot jne.

C. Ulkokäyttöön

Tiet, pysäköintipaikat, huoltoasemat jne.