Imeytystuotteet

Huolehdi siitä, että imeytystuotteita on aina käsillä työtehtävissä, joissa saattaa roiskua tai vuotaa haitallisia nesteitä.

Imeytyskuitu ja imeytysrakeet ovat yleisimmät öljyn ja muiden nesteiden imeytykseen käytettävät tuotetyypit.

Imeytyskuitutuotteet Imeytyskuitutuotteet koostuvat useista polypropyleenikuitukerroksista (PP). Saatavana on mm. arkkeja, rullia, tyynyjä ja puomeja. .

Kuitukankaiset imetysvälineet ovat erittäin tehokkaita ja imevät nesteitä jopa 25 kertaa oman painonsa verran. Siksi ne auttavat roiskeiden ja vuotojen torjunnassa helposti ja edullisesti.

Imeytysrakeet Imeytysrakeet ovat imukykyistä granulaattia, jota levitetään mahdollisen vuotokohdan päälle ja ympärille päästön rajoittamiseksi ja liukastumisvaaran vähentämiseksi.

Rakeiden imukyky on enintään 3 kertaa painonsa verran, ja siten ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin imeytyskankaat, mutta ne toimivat hyvin ulkona ja palovaarallisissa kohteissa.

Millainen kuitukangastuote?

Saatavana on 3 päätyyppiä:
Universal. Imee kaikkia nestetyyppejä, sekä vesi- että öljypohjaisia. Erinomainen valinta tehtaisiin, joissa käsitellään monenlaisia aineita, kuten öljyjä, jäähdytysnesteitä jne.
Oil Only. Kehitetty erityisesti öljypohjaisille nesteille, kuten voiteluaineille, polttoaineille sekä mineraali- ja kasviöljyille. Ei ime vettä eikä vesipohjaisia nesteitä.
Chem. Nämä tuotteet on tarkoitettu kemikaalien ja muiden vaarallisten nesteiden imeyttämiseen. Erinomainen tuoteryhmä esim. laboratorioihin, sairaaloihin ja kemikaalien varastointitiloihin.
Käyttö Ympäristö Imeytyskuitutuote Maali, Ikasorb Maali, Pig
Vesi, liuottimet, kemikaalit, lastuamisnesteet, öljy, bensiini ja diesel ym. Kaikki toimialat Universal Harmaa Sininen
Petroliohjaiset nesteet, kuten öljy, bensiini ja diesel ym. Ratapihat, polttoainejakelu, ajoneuvojen pysäköinti Oil only Valkoinen Valkoinen
Syövyttävät nesteet, hapot ja emäkset. Laboratoriot, sairaalat, kemikaalivarastot Chem Keltainen Pinkki

Mikä tuotemalli?

Imeytyskuitutuotteita on saatavana on 4 mallina:
Arkit
Pieniin roiskeisiin tai vuotoihin. Roiskeiden ennaltaehkäisyyn ja kuivaamiseen. Käytetään usein laboratorioissa sekä erilaisten työkalujen kuivaamiseen.
Rullat
Keskisuuriin roiskeisiin tai vuotoihin. Käytetään usein työpisteissä, käytävillä ja koneiden ympärillä konepajoilla ja teollisuusympäristöissä.
Tyynyt ja sukat
Merkittäviin roiskeisiin ja vuotoihin. Erinomainen apu vaikeapääsyisissä paikoissa.
Puomit
Luontoon, mereen ja vesistöihin päässeiden vuotojen imeytykseen. Erittäin suuri imukyky.

Mikä Imeytysrakeet?

Valikoimassamme olevat raetuotteet on valmistettu vaarattomista mineraaleista. Ne imevät mahdollisimman hyvin ja pysyvät kovina myös täysin kyllästettyinä. Öljyä tai muuta nestettä imeneet rakeet voidaan lakaista helposti kokoon ja poistaa turvallisesti ja riskittömästi. Saatavana on erikokoisia rakeita erilaisille alustoille. Ne tunkeutuvat hyvin epätasaisuuksiin ja estävät tehokkaasti sekä liukkauden että aineen leviämisen.

DIATOMACEOUS

  • Rakeet imevät kaikkia nesteitä kaikilla alustatyypeillä.
  • Vähentää liukastumisvaaraa tehokkaasti
  • Ei hajoa
  • Kemiallisesti vakaa, ei myrkyllisiä reaktioita

TOBERMORITE

  • Imee sekä vesi- että öljypohjaisia nesteitä
  • Vähentää liukastumisvaaraa
  • Ei hajoa
  • Edullinen

VERMICULITE

  • Parempi imukyky
  • Alhainen tiheys = kevyt tuote

Sopii hyvin kemiallisten ja sähkötoimisten tuotteiden pakkaamiseen.

A. Ulkokäyttöön.
Tiet, pysäköintipaikat, huoltoasemat jne.

B. Sisä-/Ulkokäyttöön.
Moottoritiet, kemianteollisuus, autokorjaamot jne..

C. Sisäkäyttöön.
Autokorjaamot, kemianteollisuus jne.