Tuoli Bimos Unitec 9651-3000

Tuotenro:   5703430
X
Tuoli Bimos Unitec 9651-3000
362,50 € Ilman Alv
449,50 € Sis. Alv
kpl
  • Nopeat toimitukset
  • Vähintää 3 vuoden takuu
  • 60 päivän palautus- ja peruutusoikeus

Kuvaus

  • Istuminen korkealla vakaalla työtuolilla on mukavaa. Säätämällä jalkatuen korkeutta voit istua mahdollisimman vapaasti. Varmista, että sinulla on aina pysyvä kontakti säädettävään selkänojaan. Istumakorkeutta on helppo säätää.
  • 10 vuotta
  • kyllä
  • kyllä
  • kyllä
  • kyllä
  • kyllä

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

ällä tuotteella on GS (“Geprüfte Sicherheit“, suomeksi ”testattua turvallisuutta”) -merkki, mikä takaa, että akkreditoitu sertifiointielin on testannut laitteen turvallisuuden voimassa olevien vaatimusten mukaisesti.
Tällä tuotteella on PEFC-sertifiointi, mikä takaa, että valmistuksessa käytetyt puukuidut ovat peräisin kestävällä tavalla hoidetuista metsistä.
Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on ergonominen, mikä tarkoittaa, että sen käytöllä voidaan taata hyvät työskentelyolosuhteet käyttäjien terveyden ja turvallisuuden kannalta (esim. sen avulla voidaan välttää mahdollisimman laajasti tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja).
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tavaranimike Tuoli Bimos Unitec 9651-3000, Jalka ristillä pyörillä: Liukujalat, Mali stuolit: Korkea, Jalkarengas Ø: kyllä
Tuotemerkki Bimos
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Istuin, leveys (mm) 430 mm
Istuin, syvyys (cm) 40 cm
Selkänoja, korkeus (mm) 340 mm
Mali stuolit Korkea
Jalkarengas Ø kyllä
Istuin, materiaali Puu
Jalka ristillä pyörillä Liukujalat
Min istuinkorkeus (mm) 580 mm
Maks istuinkorkeus (mm) 850 mm
Vakio DIN 68877
Synkronointi kyllä
Jalusta, materiaali Muovi
PEFC lisenssi 23-31-72
Säädin, istuinkorkeus kyllä
Takuu (vuosia) 10 vuotta
Jatkuva kosketus kyllä
Selkänojan korkeuden säädin kyllä
GS TUV Rheineland kyllä
GS_CTBA kyllä
Tuotteen alkuperä Valmistettu Saksassa
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Ergonominen kyllä
Kierrätetty pakkaus (%) 80 %
Kierrätetty tuote (%) 55 %

Nämä arvostelut ovat aitoja. Arvostelut, jotka eivät liity suoraan tuotteeseen, palveluun tai jotka eivät seuraa sivustoa Käyttöehdot, hylätään

Q&A