Työtuoli ESD kangas, matala, pyörät

Tuotenro:

  55713
Jaa tuote
X
Työtuoli ESD kangas, matala, pyörät
429,00 €
531,96 € (sis. Alv)
kpl

Kuvaus

  • Sähköä johtava tuoli. Istuin ja selkänoja verhoiltu erikoiskankaalla, jossa metallilankoja. Resistanssi maahan 10 ohmia. Viisisakarainen alumiinijalka. Istuinkorkeuden säätö kaasujousella. Tuolissa on Euromatic-mekaniikka, jonka ansiosta istuinta voi säätää 12 astetta eteenpäin ja 5 astetta taaksepäin. Selkänojan säätö 16 astetta eteenpäin ja 6 astetta taaksepäin.
  • Lyhennys sanoista Electro Static Discharge, vain tuotteille voi-daan antaa ESD-merkintä. Kehoon kertyy usein staattista sähköä, joka voi purkautua todella nopeasti. Jos lataus purkaantuu herkkiin komponentteihin, ne voivat vahingoittua. Tämän vuoksi työpaikat kannattaa ESD-suojata.

Lyhennys sanoista Electro Static Discharge, vain tuotteille voi-daan antaa ESD-merkintä. Kehoon kertyy usein staattista sähköä, joka voi purkautua todella nopeasti. Jos lataus purkaantuu herkkiin komponentteihin, ne voivat vahingoittua. Tämän vuoksi työpaikat kannattaa ESD-suojata.

Tuotetiedot

Tavaranimike Työtuoli ESD kangas, matala, pyörät, Istuin, materiaali: ESD kangas, Malli: Matala, Min istuinkorkeus: 520 mm
Tuotemerkki Global
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Tyyppi Pyörät
Malli Matala
Istuin, materiaali ESD kangas
Min istuinkorkeus (mm) 520 mm
Maks istuinkorkeus (mm) 650 mm
Väri HARMAA
Maks kuormitus (kg) 110 kg