Työtuoli ESD, Polyuretan

X
Työtuoli ESD, Polyuretan
alkaen 338,50 €
Alkaen 419,74 € (sis. Alv)
kpl
Valitse tuotevaihtoehto

Tuotteet

Valitse 2 tuotevaihtoehdon joukosta

60932
PYÖRÄT Tyyppi
Tyyppi
PYÖRÄT

Malli
MATALA

Min istuinkorkeus (mm)
460 mm

Maks istuinkorkeus (mm)
590 mm

338,50 € kpl

60934
LIUKUJALAT Tyyppi
Tyyppi
LIUKUJALAT

Malli
KORKEA, JALKARENGAS

Min istuinkorkeus (mm)
630 mm

Maks istuinkorkeus (mm)
880 mm

387,00 € kpl

Kuvaus

  • Lyhennys sanoista Electro Static Discharge, vain tuotteille voidaan antaa ESD-merkintä. Kehoon kertyy usein staattista sähköä, joka voi purkautua todella nopeasti. Jos lataus purkaantuu herkkiin komponentteihin, ne voivat vahingoittua. Tämän vuoksi työpaikat kannattaa ESD-suojata. Tuolia valmistetaan myös korkeana mallina, jossa on pyörien sijaan sähköjohtavat pyörät ja sähköjohtava jalkatuki. Kaikki tuolit ovat SP:n hyväksymiä.
  • Lyhennys sanoista Electro Static Discharge, vain tuotteille voidaan antaa ESD-merkintä. Kehoon kertyy usein staattista säh-köä, joka voi purkautua todella nopeasti. Jos lataus purkaantuu herkkiin komponentteihin, ne voivat vahingoittua. Tämän vuoksi työpaikat kannattaa ESD-suojata.

Lyhennys sanoista Electro Static Discharge, vain tuotteille voidaan antaa ESD-merkintä. Kehoon kertyy usein staattista säh-köä, joka voi purkautua todella nopeasti. Jos lataus purkaantuu herkkiin komponentteihin, ne voivat vahingoittua. Tämän vuoksi työpaikat kannattaa ESD-suojata.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot Kuvaus
Tavaranimike Työtuoli ESD, Polyuretan
Tuotemerkki Global
Pakkaus kpl
Tekniset tiedot Kuvaus
Istuin, materiaali ESD-polyuretaani
Väri Musta
Maks kuormitus (kg) 110 kg