Saattaa olla, että etsit:

Vakaa lattiateline käsidesille

X
Vakaa lattiateline käsidesille
249,00 €
 Ilman Alv
308,76 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   57668
  • Nopeat toimitukset
  • Vähintää 3 vuoden takuu
  • 60 päivän palautus- ja peruutusoikeus

Kuvaus

Lattiateline, jossa annostelupidike ja pitkä painovarsi. Säädettävä korkeus maks. 500 ml pulloille.

  • Annostelupidikkeet ovat osa nykyisiä hygienia- ja suojauskonsepteja. Olipa kyse toimistosta, myymälästä, liikunta- ja urheilutilasta tai lääkärin vastaanotosta: DURABLEn helppokäyttöiset annostelupidikkeet painovarrella soveltuvat monentyyppiseen käyttöön, esimerkiksi siirrettäviksi hygieniapisteiksi. Tukeva ja vapaasti sijoitettava, siirrettävä lattiateline, jossa on annostelupidike desinfiointiaineelle. Pitkä painovarsi, jota voi käyttää hygieenisesti joko kädellä, kyynärvarrella tai kyynärpäällä. Annostelupidikkeen korkeutta voi säätää pullokoon mukaan, maks. 235 mm. Sopii normaaleihin maks. 500 ml pumppupulloihin. Nopea ja helppo asentaa. Laadukas ja kestävä materiaali: jauhemaalattu teräs. Sisältää asennussarjan ja ohjeet.

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä tuote on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tuotemerkki Durable
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Korkeus (mm) 1202 mm
Leveys (mm) 275 mm
Syvyys (mm) 275 mm
Materiaali Jauhemaalattu teräs
Väri Valkoinen
Special Covid-19 kyllä
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Tuotteen alkuperä Valmistettu EU: ssa
Kierrätetty pakkaus (%) 60 %
Kierrätetty tuote (%) 70 %
Tilavuus (mL) 500 mL
Kierrätettävä tuote Kyllä - 100%

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.

Q&A