Suositut
tuoteryhmät

Etkö löydä etsimääsi laajasta valikoimastamme?

Helpottaaksemme ostoksen tekoa olemme koonneet tähän suosituimpia tuoteryhmiä.

Pöydät

Pöydät

Witrellä on laaja pöytävalikoima kaikentyyppisille työpaikoille. Valikoimissamme useita tunnettuja merkkipöytiä ja laadukas Manutan-sarjamme, joka sopii sekä toimisto-, varasto- että teollisuusympäristöihin.

Kaapit

Kaapit

Witrellä on laaja pöytävalikoima kaikentyyppisille työpaikoille. Valikoimissamme useita tunnettuja tuotemerkkejä ja laaja valikoima kaappeja työpaikalle laadukassa Manutan-sarjamme. Meiltä löydät kaappeja sekä toimisto-, varasto- että teollisuusympäristöihin.

Penkkipöytä

Penkkipöytä

Etsitkö penkkejä työpaikalle? Witrellä on laaja valikoima penkkejä kaikentyyppisille työpaikoille kuten toimistoon, varastoon, teollisuuteen sekä verstasympäristöön. Valikoimissamme penkkejä työpaikoille niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Laajassa penkkivalikoimassamme on useita tunnettuja tuotemerkkejä sekä tuotteita laadukkaasta Manutan-sarjastamme.

Tuolit

Tuolit

Hyvä tuoli lisää mukavuutta ja vähentää selkävaivojen riskiä pitkällä aikavälillä. Meillä on laaja valikoima tuoleja kaikentyyppisille työpaikoille, kuten toimisto-, varasto- että teollisuusympäristöihin. Tuotevalikoimissamme tuotteita aina tuoleista ulkotiloihin ergonomisiin tuoleihin asti.

Hyllyjä

Hyllyt

Witrellä on laaja valikoima hyllyjä ja säilytyskalusteita kaikentyyppisille työpaikoille kuten toimistoon, varastoon, teollisuuteen sekä verstasympäristöön. Riippumatta siitä millaista hyllyä ja säilytyskalustetta etsitkin, niin löydät varmastikin sopivan tuotteen tunnettujen tuotemerkkien joukosta tai laadukkaasta Manutan-sarjastamme.

Matot

Matot

Etsitkö mattoa työpaikalle? Witrellä on laaja mattovalikoima työpaikoille kuten toimistoon, varastoon, teollisuuteen sekä verstasympäristöön. Valikoimissamme useita tunnettuja mattomerkkejä ja mattoja laadukassa Manutan-sarjassamme, joten voimme tarjota hyviä tuotteita kilpialukykyiseen hintaan.

TARJOUSPYYNTÖ

Autamme sinua tekemään työpaikastasi paremman

Meillä on monien vuosien kokemus yhteistyöstä rakennusalan ja teollisuuden tuotteita valmistavien yritysten kanssa, joten meillä on osaamista ja asiantuntemusta ratkaista toiveesi parhaalla tavalla. Meiltä saat apua niin yksittäisten tuotteiden edullisissa nippuostoissa kuin kattavammissa hankinnoissa.

Lähetä tarjouspyyntö »

Ratkaisut toimistoon

Optimoi toimistonne

Varaston optimointi

Pienet ja suuret varastot

Kilpailutukset

Lähetä meille tarjouspyyntösi

Lisäpalvelut

Kätevät lisäpalvelut tarpeidesi mukaan

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme kaikki neuvot ja tuotteet, jotka tarvitset ongelmasi ratkaisemiseen – ja jos haluat ostaa suurempia määriä tai sinulla on erityistoiveita, teemme sinulle mielellämme räätälöidyn tarjouksen.

Tuomo Saarinen

Sales & Customer Service

09 4542 800

sales@witre.fi


KILPAILUTUKSET

Aiotko kilpailuttaa jotakin projektiasi varten? Autamme sinua löytämään sopivat varusteet!

Anna Witren kokemuksen auttaa sinua eteenpäin. Täältä löydätte laajan valikoiman tuotteita rakennus- ja teollisuusaloille. Witrellä on monien vuosien kokemus useiden suurien valmistavien yritysten yhteistyökumppanuudesta, ja olemme konkreettisten ja selkeiden, tarpeisiinne sopivien tarjousten tekemisen asiantuntijoita.

your-image-alt-text

Lähetä meille rakennushankkeesi tarjouspyyntö

Käymme sen läpi ja lähetämme sinulle ehdotuksemme

Entäpä jos tilaaja ei halua tyytyä vakioratkaisuihin?

- Ei ongelmaa. Suunnittelemme kunkin asiakkaan projektiin sopivat ratkaisut.

Meillä kaikki on järjestyksessä!

Lähetämme tuotteidemme mukana aina oikeat tuotetietolehtiset sekä käyttö- ja huolto-ohjeet

Varmuutta kokonaisvaltaisen toimittajan avulla

- Onpa kyse sisä- tai ulkotiloista

Tarjoamme vaatimusten mukaiset tuotteet, kuten puku- ja oppilaskaapit, valkotaulut, törmäyskaiteet, puistonpenkit, paperikorit, törmäyssuojat, työtasot, pukutilojen kalusteet jne. Lyhyesti sanottuna – kaikki tarvitsemasi kiinteät ja irtaimet varusteet Käytämme vain kestävästä metsätaloudesta peräisin olevaa, FSC-sertifioitua puutavaraa.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota nopeat toimitukset, ja olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tuotteisiimme.

Omklädningsskåp från Witre Manutan
Konferensmöbler från Witre Manutan Lagerutrymme från Witre Manutan

Tervetuloa Witrelle kokemaan yksinkertainen ja sujuva hankintaprosessi.

Soita meille numeroon 09 4245 2560
Maanantai - torstai, 08:00 - 17:00
Perjantai, 08:00 - 16:00.