Ilmoitustaulukaapit

Rajaa valintaa

Tutustu laajaan valikoimaamme ilmoitustaulukaappeja, jotka on suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valikoimastamme löydät lukittavia ilmoitustaulukaappeja eri korkeuksilla ja leveyksillä, jotka sopivat monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Ilmoitustaulukaapit tarjoavat kätevän tavan näyttää ilmoituksia, mainoksia ja muita tiedotteita sekä sisätiloissa että ulkona. Ne ovat saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, kuten alumiinissa, ja niissä on lukittava ovi, mikä varmistaa ilmoitusten turvallisen säilytyksen.

Kaikki ilmoitustaulukaappimme ovat suunniteltu helppoon kiinnittämiseen seinälle ja ne voidaan varustaa magneeteilla, jolloin ilmoitukset pysyvät paikoillaan ilman nastoja tai teippiä. Lisäksi voit lisätä oman logosi ilmoitustaulukaappiin, mikä tekee siitä personoidun ja ammattimaisen näköisen.

Oli tarpeenasi sitten sisä- tai ulkokäyttöön tarkoitettu ilmoitustaulu, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Tutustu valikoimaamme ja valitse sopiva tuote helpottamaan viestintää ja näyttämään tärkeitä ilmoituksia sekä sisä- että ulkotiloissa