price-hero

Manutan EXPERT - laatua parhaaseen hintaan

Manutan Expert

Laadukas vaihtoehto, valmistettu Euroopassa edulliseen hintaan

Teille, jotka etsitte laatua kilpailukykyiseen hintaan, tarjoamme Manutan EXPERTissa ammattimaisen varustelun valikoiman, jonka hinnat ovat jopa 20% markkinahintoja alhaisemmat. Mikä on salaisuutemme? Paikallinen hankinta ja kestävä lähestymistapa, koska uskomme kestävämpään ja eettisempään maailmaan.

Lyömätön vastine rahalle

Manutan EXPERTissä olemme ylpeitä voidessamme tarjota teille erinomaisen mahdollisuuden tehdä merkittäviä säästöjä tinkimättä laadusta: Tavoitteenamme on toimittaa teille kestävää, korkealaatuista B2B-laitteistoa parhaaseen hintaan, riippumatta yrityksenne koosta tai alasta. Jaettuna 8 tuotekategoriaan, referenssimme ovat tyypillisesti 20% edullisempia kuin markkinoiden keskiarvo vastaavasta laadusta.

Pyrimme myös välttämään "ylikvaliteettia", ilmiötä, jossa tuotteen laadun taso ylittää käyttäjien todelliset tarpeet. Erinomaisen asiakastuntemuksemme ansiosta voimme asettaa riman oikealle tasolle tarjotaksemme teille johdonmukaisesti laatua. Ja tämä tuotelaatu tulee palvelun laadun kanssa: yli 80% brändituotteistamme on varastossa Euroopassa, joten ne ovat välittömästi saatavilla toimitukseen.

Mutta se ei ole kaikki! Laajan, kilpailukykyisesti hinnoitellun edistyneen laitteiston tarjoamisemme ansiosta voitte parantaa yrityksenne turvallisuutta samalla kun parannatte työntekijöidenne hyvinvointia ja tuottavuutta. Tuhansien saatavilla olevien tuotteiden joukosta löydätte yli 350 ergonomista tuotetta, jotka on suunniteltu ehkäisemään tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja muita ammattitauteja.

Lopuksi, valitsemalla Manutan EXPERTin, teette panoksen tehokkaampaan budjetinhallintaan optimoimalla pitkän hännän kulutuksenne, mikä vähentää hallinnolliseen käsittelyyn ja toimituskustannuksiin liittyviä piilokustannuksia. Voitte sitten kohdistaa budjettinne arvoa luoviin kohteisiin.

Lupaus eurooppalaisesta valmistuksesta

Yli kolme neljäsosaa Manutan EXPERT -tuotteistamme on valmistettu Euroopassa, ja pyrimme jatkuvasti kasvattamaan tätä lukua. Eurooppalaisten yritysten osaamisen puolustamisen ja teollisuuden uudelleensijoittamisen tukemisen lisäksi paikallisen hankinnan valintamme takaa hiilijalanjälkenne pienentymisen vaikuttamalla tuotteiden kuljetusaikaan, joka vastaa neljäsosaa hiilidioksidipäästöistä. Ja paikallisesti ostaminen tarkoittaa joustavan toimitusjärjestelmän toteuttamista yrityksessänne, jotta voitte olla nopeampia vastaamaan markkinoiden vaihteluihin.

Manutan EXPERT -tuotteemme noudattavat tiukasti laatua, terveyttä ja turvallisuutta koskevia standardeja. Tämä sisältää henkilökohtaiset suojavarusteet (PPE), jotka ovat elintärkeitä työpaikkariskien ehkäisypolitiikkanne toteuttamisessa. Valitsemalla Manutan EXPERT tuette siis paitsi paikallista osaamista ja pienennätte ympäristöjalanjälkeänne, myös investoitte työntekijöidenne turvallisuuteen ja hyvinvointiin.

Löydä suosituimmat tuotteemme

Selaa valikoimaamme joitakin avainviitteitämme jokaisesta tuotekategoriasta ja näe itse, miksi Manutan EXPERT on monien yritysten suosima valinta:

Asiantuntijatuotteet jokaiseen tarpeeseen

Haastattelu Manutanin asiantuntijan kanssa

Sabrina, hinnoittelupäällikkö Manutan EXPER

"Laajan kokemukseni hinnoittelusta ja markkina-analyysistä avulla varmistan, että Manutan EXPERT tarjoaa asiakkaillemme parhaan vastineen rahalle. Tarjoamamme jopa 10 vuoden takuu useimmille tuotteillemme osoittaa sitoutumisemme laatuun ja kestävyyteen. Olemme onnistuneet sijoittamaan hintamme keskimäärin 20% alhaisemmiksi kuin suurten brändien, tinkimättä laadusta, päinvastoin. Asiantuntemukseni mahdollistaa minun tehokkaasti ymmärtää ja täyttää ammattikäyttäjien todelliset tarpeet tarjoamalla kohtuuhintaisia, korkealaatuisia ratkaisuja tarjotaksemme parhaan hinnan."

Ota meihin yhteyttä nyt räätälöityjä strategioita varten, jotka vievät yrityksesi uusiin korkeuksiin. Räätälöity kokemus odottaa sinua Manutan EXPERTin kanssa!

Tutustu laadukkaaseen tarjontaamme parhaaseen hintaan!

Tutustu