quality-hero

Manutan EXPERT - Uskollinen kestävien ja ammattimaisten laitteiden toimittajasi

Manutan Expert

Manutan EXPERT: Laatu keskittyy

Korkealaatuinen, takuuvarmennettu jopa 10 vuodeksi

Kiinnitämme erityistä huomiota jokaisen Manutan EXPERT -tuotevalikoimamme tuotteen laatuun. Valitessasi tuotteemme saat paitsi kilpailukykyisen hinnan myös poikkeuksellisen takuun jopa 10 vuodeksi, ilman lisäkustannuksia. Vain henkilökohtainen suojavarustus (PPE) ja sähkötuotteet ovat takuulla 3 vuotta. Kulutustavarat ja pilaantuvat tavarat eivät ole takuulla.

Asiantuntijamme valitsevat ja testaavat huolellisesti jokaisen Manutan EXPERT -viiteen jotta varmistetaan vertaansa vailla oleva laatu ja kestävyys. Ja tämä koskee myös monimutkaisia tuotteita: Testit uskotaan sitten itsenäisille laboratorioille.

Otamme huomioon kriittisimmät näkökohdat testauksen aikana:

  • Optimaalinen turvallisuus käyttäjille;
  • Puhtaus ja viimeistelyn laatu;
  • Helppo kokoaminen toiminnallisten tulosten saavuttamiseksi;
  • Kestävyys todellisissa käyttöolosuhteissa.

Eettiset ja kestävät kumppanit

GRAPH: HANDS_PLANT icon]

Eettiset ja kestävät kumppanit

Manutan EXPERTissa välitämme tarjota sinulle tuotteita, jotka ovat linjassa kestävän hankintapolitiikkasi tavoitteiden kanssa. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme kumppaneiden ja toimittajien kanssa, jotka jakavat eettiset ja ympäristöarvomme. Yli 85% kumppaneistamme noudattaa kestävän ja eettisen hankintasopimuksemme, mikä takaa ihmisoikeuksien kunnioittamisen, pakkotyön vastaisen taistelun ja reilujen työolosuhteiden edistämisen.

Valitsemme kumppanimme perusteellisen arvioinnin jälkeen: Paikan päällä tehtävät tarkastukset, itsearvioinnit, sosiaaliset tarkastukset jne. Jos tulokset eivät ole vakuuttavia, tarjoamme tukea yritykselle, jotta se voi toteuttaa korjaustoimenpiteitä.

Nopea ja luotettava toimitus

Tiedämme, että nopea toimitus on sinulle ratkaisevan tärkeää. Siksi suurin osa Manutan EXPERT -tuotteistamme on saatavilla Euroopan varastoissamme ja valmiina lähetettäväksi ennätysajassa. Saat toimituksen vain 24–48 tunnissa.

Lisäksi meillä on varastossa yli 80% tuotteista laajasta valikoimastamme: Tämä lyhentää tilauksen valmisteluaikoja ja samalla estää puutteet.

Vahva sitoutumisemme ympäristöön

Laajan tuotevalikoimamme joukossa pyrimme tarjoamaan yhä enemmän kestäviä laitteita, jotka on suunniteltu kestävyyden ja ympäristöhuomion näkökulmasta.

Manutan EXPERTin kestävän valikoiman perustana ovat vankat kriteerit: Esimerkiksi tuotteet kantavat tunnettua ympäristömerkkiä, ne on valmistettu yhdestä tai useammasta kierrätetystä materiaalista tai ne ovat käytettyjä esineitä.

Toinen Manutan EXPERT in sitoumus on, että paikallinen hankinta on yksi ensisijaisista tavoitteistamme, jotta:

  • Vähennetään tuotteidemme hiilijalanjälkeä;
  • Tukea paikallista teollisuutta;
  • Estetään puutteita geopolitiikan tapahtumien vuoksi.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme

Manutan EXPERTissa tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman, joka kattaa kaikki ammatilliset tarpeesi, toimistokalusteista turvallisuus- ja hygieniavarusteisiin.

Tutustu 11 tärkeimpään tuotekategoriaamme ja löydä täydellinen ratkaisu yrityksellesi:

Asiantuntijatuotteet jokaiseen tarpeeseen

Asiantuntijalausunnot

Thibault, Laatupäällikkö Manutan EXPERTissa

"20 vuoden kokemuksellani laadunhallinnasta olen ylpeä työstämme. 10-vuotiset takuut suurimmalle osalle tuotteistamme ja 3 vuotta sähkötuotteille ja PPE:lle heijastavat kuinka perusteellisia testejämme ja analyysejämme ovat, mukaan lukien ne, jotka tehdään itsenäisissä laboratorioissa. Nopeutan aikaa toistaa 10 vuoden käyttöaika kalusteelle muutamassa tunnissa. Jokainen Manutan EXPERT -tuote on synonyymi kestävyydelle ja turvallisuudelle, taaten kaikkien ammattilaisten tyytyväisyyden. Lisäksi tämä sisäinen kestävyys tukee kestävää sitoumustamme, joka yhdistää erinomaisen laadun ja ympäristöhuollon. Urani on opettanut minulle, että laatu on perusta ansaita asiakkaidemme luottamus ja olennainen pylväs ympäristövastuustamme."

Liity niihin moniin yrityksiin, jotka luottavat ammattilaisvarusteisiimme ja -tarvikkeisiimme. Valitse laatu, kestävyys ja etiikka Manutan EXPERTin kanssa. Olemme täällä tukemassa sinua kaikissa projekteissasi. Ota meihin yhteyttä tänään!

Tutustu tuotteisiimme, jotka on takuuvarmennettu jopa 10 vuodeksi!

Tutkia