offer-hero

Manutan EXPERT - määränpääsi ammattilaisten tuotteiden kattavaan valikoimaan

Manutan Expert

Tuotevalikoima ammattilaisten tarpeisiin sovitettuna.

Manutan EXPERT kutsuu sinut tutustumaan laajaan valikoimaamme arkipäivän tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin ammattimaisiin tarpeisiisi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laadukasta, kestävää ja oikeudenmukaisesti hinnoiteltua varustelua, kaikki monipuolisessa valikoimassa, joka kattaa 11 olennaista tuotekategoriaa.

Ratkaisuja jokaiseen työpaikkaan

Manutan EXPERT on synonyymi monimuotoisuudelle ja korkealle laadulle. Olipa kyseessä toimistosi, varastosi, työpajasi tai rakennustyömaasi, tarjoamme tuhansia tuotteita, ja joka vuosi lisäämme noin 500 uutta.

Jokainen tuote on huolellisesti valittu asiantuntijoidemme toimesta. He ottavat huomioon tuotteen laadun ja, yhä enemmän, sen kestävyyden ja paikallisen valmistuksen, samalla varmistaen parhaan mahdollisen hinnan.

Tavoitteemme? Taata “toimiva ympäristö” yrityksessäsi ja tukea sinua päivittäisissä toimissasi, olit sitten pienyritys tai suuryritys. Laadukas ammattivarustelu on suunniteltu kestämään, sillä tiedämme sen olevan ratkaisevan tärkeää, jotta voit parantaa sisäisiä prosessejasi ja samalla varmistaa työntekijöidesi turvallisuuden.

Kiinnitämme myös suurta huomiota modulaarisuuden ja yhteensopivuuden edistämiseen Lean Managementin kanssa. Yrityksesi on oltava joustava ja reagoiva säilyttääkseen suorituskykynsä markkinoiden kehittyessä. Modulaarinen työasema voidaan varustaa erilaisilla vaihtoehdoilla (pyörät, sähköinen hylly, säilytyslokerot jne.).

Nämä optimointimahdollisuudet parantavat työnkulkuja: voit sanoa hyvästit tehtäville, jotka eivät lisää arvoa, ja tarpeettomille liikkeille. Säilytys ja kommunikaatio helpottuvat laatikoiden, ilmoitustaulujen tai lasikaappien kaltaisten varusteiden ansiosta. Lähes 350 Manutan EXPERT -tuotteestamme on yhteensopivia Lean Managementin kanssa.

Nopea ja luotettava tuotteiden toimitus

Tiedämme, että aika on arvokasta ammattimaailmassa. Kun ostat varusteita, tarvitset ne mahdollisimman pian. Tuotannon pysäyttäminen ja mahdolliset taloudelliset tappiot ovat poissuljettuja riskejä!

Varmistaaksemme tämän reagointikyvyn, joka on elintärkeää yrityksesi elinvoimalle, olemme sitoutuneet: Yli 80 % laajasta valikoimastamme olevista tuotteista on varastossa ja valmiina lähetettäväksi nopeasti, 1–3 päivän kuluessa vastaanottopaikasta riippuen.

Laadun ja kestävyyden sitoutuminen

Manutan EXPERTissä kestävien tuotteiden määrä laajenee jatkuvasti. Olemme siksi ylpeitä voidessamme tarjota sinulle valikoiman, joka koostuu pääasiassa paikallisista, yli kolme neljäsosaa Euroopassa valmistetuista tuotteista. Kuljetusten hiilidioksidipäästöjen rajoittamisen lisäksi tämä valinta on tehokas tapa tukea paikallista taloudellista kehitystä.

Manutan EXPERTin toinen sitoumus on, että monet laajasta valikoimastamme olevista tuotteista on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja/tai ovat kierrätettäviä. Emme tee asioita puolivillaisesti, joten varmistamme myös, että käytämme kierrätettyä ja kierrätettävää pakkausmateriaalia.

Noudatamme Manutan-konsernin visiota, joka soveltaa tehtäväänsä "Yrittäjyys paremman maailman puolesta" kaikissa prosesseissaan, mukaan lukien hankinnat. Siksi Manutan EXPERTissä valitsemme kumppanimme ja toimittajamme huolellisesti varmistaaksemme, että he jakavat eettiset periaatteemme ja toteuttavat ne.

Lopuksi, kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia. Tämä vaatimus ei kuitenkaan tule hinnan kustannuksella: Manutan EXPERT-valikoimamme markkinoidaan kilpailukykyiseen hintaan verrattuna markkinoihin, jotta se olisi mahdollisimman monille yrityksille saatavilla.

Tutustu monipuolisiin tuotekategorioihimme

Jokainen tuotekategoriamme on suunniteltu täyttämään päivittäiset ammatilliset tarpeesi täysin:

Asiantuntijatuotteet jokaiseen tarpeeseen

Asiantuntijoidemme suositukset

Maximilien, Manutan EXPERTin varastokategorian johtaja

"Yli 15 vuoden kokemuksella logistiikasta ja varastonhallinnasta minulla on selvä käsitys asiakkaidemme vaatimuksista. Manutan EXPERTissä kiinnitämme suurta huomiota tarjota laaja valikoima varastolaitteita, kehittyneistä säilytysratkaisuista ergonomisiin käsittelytyökaluihin. Urani on opettanut minulle laadun, luotettavuuden ja tehokkuuden merkityksen. Tämä asiantuntemus ohjaa tuotevalintojani varmistaen, että valikoimamme vastaa tarkasti ammattilaisten tarpeita, ja pidämme varastomme aina päivitettynä voidaksemme lähettää niin nopeasti kuin mahdollista."

Asiantuntijoidemme suositukset

Marine, Manutan EXPERTin kestävän valikoiman päällikkö

"Roolini Manutan EXPERTissä on laajentaa kestävien tuotteidemme valikoimaa, linjassa sitoutumisemme kanssa kestävään kehitykseen. Kestävän valikoimamme laajentaminen on strategista. Vahvistamalla valikoimaamme kestävillä tuotteilla ja lisäämällä yhteistyötämme eurooppalaisten toimittajien kanssa vastaamme ympäristöhaasteisiin samalla varmistaen laadun. Tämä lähestymistapa heijastaa sitoutumistamme yhdistää suorituskyky ja ympäristövastuu, tarjoten samalla ammattiasiakkaillemme ympäristöystävällisiä ratkaisuja ilman tehokkuuden kompromisseja."

Löydä kaikki yrityksesi tarvitsema yhdestä paikasta!

Näytä kaikki