Suositut
tuoteryhmät

Etkö löydä etsimääsi laajasta valikoimastamme?

Helpottaaksemme ostoksen tekoa olemme koonneet tähän suosituimpia tuoteryhmiä.

Pöydät

Pöydät

Witrellä on laaja pöytävalikoima kaikentyyppisille työpaikoille. Valikoimissamme useita tunnettuja merkkipöytiä ja laadukas Manutan-sarjamme, joka sopii sekä toimisto-, varasto- että teollisuusympäristöihin.

Kaapit

Kaapit

Witrellä on laaja pöytävalikoima kaikentyyppisille työpaikoille. Valikoimissamme useita tunnettuja tuotemerkkejä ja laaja valikoima kaappeja työpaikalle laadukassa Manutan-sarjamme. Meiltä löydät kaappeja sekä toimisto-, varasto- että teollisuusympäristöihin.

Penkkipöytä

Penkkipöytä

Etsitkö penkkejä työpaikalle? Witrellä on laaja valikoima penkkejä kaikentyyppisille työpaikoille kuten toimistoon, varastoon, teollisuuteen sekä verstasympäristöön. Valikoimissamme penkkejä työpaikoille niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Laajassa penkkivalikoimassamme on useita tunnettuja tuotemerkkejä sekä tuotteita laadukkaasta Manutan-sarjastamme.

Tuolit

Tuolit

Hyvä tuoli lisää mukavuutta ja vähentää selkävaivojen riskiä pitkällä aikavälillä. Meillä on laaja valikoima tuoleja kaikentyyppisille työpaikoille, kuten toimisto-, varasto- että teollisuusympäristöihin. Tuotevalikoimissamme tuotteita aina tuoleista ulkotiloihin ergonomisiin tuoleihin asti.

Hyllyjä

Hyllyt

Witrellä on laaja valikoima hyllyjä ja säilytyskalusteita kaikentyyppisille työpaikoille kuten toimistoon, varastoon, teollisuuteen sekä verstasympäristöön. Riippumatta siitä millaista hyllyä ja säilytyskalustetta etsitkin, niin löydät varmastikin sopivan tuotteen tunnettujen tuotemerkkien joukosta tai laadukkaasta Manutan-sarjastamme.

Matot

Matot

Etsitkö mattoa työpaikalle? Witrellä on laaja mattovalikoima työpaikoille kuten toimistoon, varastoon, teollisuuteen sekä verstasympäristöön. Valikoimissamme useita tunnettuja mattomerkkejä ja mattoja laadukassa Manutan-sarjassamme, joten voimme tarjota hyviä tuotteita kilpialukykyiseen hintaan.

Tee tarjouskysely

  • Card image cap
  • Tuomo Saarinen
    Sales & Customer Service

    Tarvitsetko apua sopivan tuotteen löytämiseksi? Ota yhteyttä meihin!

  • 09 4542 800

    sales@witre.fi