Jätteenkäsittely

Meiltä löydät laadukkaita tuotteita toimivaan ja turvalliseen työympäristöön.

Olisiko aika parantaa jätteiden käsittelyä?

Tehokas jätteiden käsittely säästää luontoa ja yrityksen resursseja! Jätteiden käsittelyyn ja lajitteluun liittyvät kulut ovat monelle yritykselle korkeat. Harkitulla suunnitelmalla ja panostamalla oikeisiin tuotteisiin, on mahdollista päästä suuriin säästöihin.

First Image

Löydä juuri sinulle sopivimmat tuotteet!

Aloita tuotehaku käyttöympäristön mukaan.
Valitse sen jälkeen jokin alakategorioista, ja käytä rajausta löytääksesi sopivat tuotteet.

Toimistot / Sisätilat

Offentlig miljö

Jätteiden lajitteluastiat, jätesäkkitelineet ja roskakorit kaikkiin käyttötarkoituksiin. Suunnittelussa kannattaa huomioida että tuotteiden tulee täydentää toisiaan ja olla strategisesti sijoitettu, jotta ne auttavat pitämään toimistot, lounastilat, WC:t sekä muut paikat puhtaina ja viihtyisinä.

Teollisuus / Jätehuoneet / Ulkoalueet

Offentlig miljö

Jäteastiat, tuhkakupit ja muut tuotteet, jotka sopivat yhtä hyvin jätehuoneeseen kuin suoraan ulos pihalle. Tuotteiden tulee kestää kovaa käsittelyä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Suuressa osassa tuotteita on kansi, joka tarjoaa lisäsuojaa, sekä pyörät, jotka auttavat tuotteiden liikuttamisessa.

Julkiset tilat

Julkisissa tiloissa ja ympäristöissä käytettävien tuotteiden tulee olla siistejä, helppohoitoisia ja kestäviä. Jätesäiliöiden, roska- ja lajitteluastioiden puhdistuksen sekä tyhjennyksen pitää olla helppoa, samoin kuin esim. säkkien tai astioiden vaihdon.

Julkiset tilat

Ravintolat ja elintarviketeollisuus

Ravintoloissa ja elintarvikealalla yleensäkin on tärkeää, että ruuan käsitely on järjestetty sujuvaksi ja hygieeniseksi. Elintarvikehyväksytyt ja eri väriset astiat, sekä suuret koot ja varustelu, esim. jalkapolkimet, helpottavat työtä ja takaavat hyvän laadun.

Ravintolat ja elintarviketeollisuus

Kemikaalien käsittely

Kun käsitellään kemikaaleja ja ongelmajätteitä, on tärkeää ympäristön ja työntekijöiden kannalta, että oikeat tuotteet ja tarvikkeet ovat helposti saatavilla. Jäte- ja keräysastioden, sekä imeytystarvikkeiden tulee olla kemikaalinkestäviä ja suunniteltu juuri käyttämillenne aineille.

Kemikaalien käsittely
  • Card image cap
  • Esa Pentikäinen
    Quotes & Project Manager

    Tarvitsetko apua sopivan tuotteen löytämiseksi? Ota yhteyttä meihin!

  • 09 4542 800
    sales@witre.fi