Markkinoiden laajimmat valikoimat tuotteita

Kuljetukseen- & Nostoon

Tuotteita kannattavaan logistiikkaan

Sopivat tuotteet kuljetukseen ja nostoon ovat yrityksen koko materiaalilogistiikan A ja O. Valikoimistamme löytyvät markkinoiden laajimmat valikoimat alan tuotteita – niiden avulla logistiikkatoiminnastanne tulee joustavaa ja sujuvaa. Tämä pätee sekä teollisuuteen, varastoon että toimistoympäristöön.

Vagnar

Vaunut ja kärryt

Vaunu- ja kärryvalikoimamme kattaa yli 800 eri tuotetta lukuisiin eri tarpeisiin ja vaatimuksiin. Valintaa helpottaaksemme olemme koonneet yhteen valikoiman tärkeitä menestystuotteita. Tutustu tuotteisiin lähemmin tai tarkista mitä vaunujen osto-oppaamme ehdottaa.

Vagnar

Kärryt toimistoon

Varastovaunut

Vaunut teollisuudelle

Ostoskärryt

Kuljetusalustat

Nokkakärryt

Lyftutrustning

Nostovälineet

Meiltä löydät tuotteet vaativiin nostoihin ja kuljetuksiin varastoissa ja verstaissa. Valikoimissamme pumppukärryjä, nostovaunuja, pinoajia, nostopöytiä sekä tunkkeja ja nostotaljoja tehokkaaseen ja turvalliseen työhön. Tutustumalla osto-oppaaseemme saat vinkkejä pumppukärryn hankintaan.

Lyftutrustning

Lavannostovaunut

Pinoaja

Saksinostovaunut

Pinoaja

Cyklar

Pyörät

Liikkuminen paikasta toiseen sujuu helposti ergonomisilla pyörillämme. Tunnetut ErgoBjörn och Monark-merkkiset pyörät ovat esimerkkejä laajan valikoimamme korkealaatuisista potku- ja pakettipyöristä.

Cyklar

Potkupyörä

Hei! Meiltä saat apua suuremmissa projekteissa ja tuote-, toimitus- & laskutuskysymyksissä!

phone09 4245 2560

mailsales@witre.fi

Kontakt