Yrityksestäsi ja ympäristöstäsi välittäminen

Selkeä yhteiskuntavastuustrategia on tärkeä kaikille yrityksille kestävyysnäkökulmasta. Yhteiskuntaan ja ympäristöön myönteisellä tavalla vaikuttavien asioiden yhdistämisen avulla voitte vahvistaa myös asiakassuhteitanne ja tuotemerkkiänne. Tarjoamme tuotteita, jotka on tuotettu paikallisesti ja jotka ovat ympäristöystävällisiä ja uudelleenkäytettäviä kestävämmän työskentelytavan varmistamiseksi.

Kuinka kestävä työskentelytapa oikein määritetään? Keskittymällä ympäristöön ja työntekijöihin? Inspiroidu yhteiskuntavastuustrategiaa koskevasta videostamme.

Digitaalinen kuvasto

Yhdessä luomme kestäviä hankintoja. Tutustu tuotevalikoimaamme ja kaikkiin vinkkeihimme.

Lue koko katalogi täältä

Vastuullisia tuotteita

Tuotteemme ovat kestäviä ja täyttävät ympäristöystävällisyyttä ja tietojen läpinäkyvyyttä koskevat korkeammat vaatimukset.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin
Återvinning • blog

  Osto-opas: näin valitset jätesäkkisi Manutanilta

  Yrityksen hyvä jätteidenhallinta takaa hygienian ja huolehtii ympäristöstä, turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista.

 • blog

  Osto-opas: Hyllystöjen ja hyllyjen valitseminen Manutanilta

  Hyllyt ja hyllystöt jäävät usein huomiotta, mutta ovat olennaisia tehokkaan varaston osia. Neuvomme sinua tarpeisiisi sopivien, oikeanlaisten hyllyjen valinnassa.

 • blog

  Osto-opas: Säilytyskaapin valinta Manutanilta

  Kuinka valitset säilytyskalusteet yritykseesi? Muuttuva työmaailma tuo tullessaan monia ratkaisuja, jotka ovat sopeutettavissa uusiin käyttötarkoituksiin.

 • blog

  Osto-opas: Työpajatuolin valitseminen Manutanilta

  Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat palkallisiin poissaoloihin johtavien ammattitautien ensisijainen syy, ja niistä kärsii Euroopassa kolme viidestä työntekijästä.