Yrityksestäsi ja ympäristöstäsi välittäminen

Yhteiskuntavastuustrategian käyttöönotosta on tullut yrityksille entistä tärkeämpää, jotta yritykset voisivat olla yhtenäisempiä, erilaisia ja suoriutua. Manutan auttaa yrityksiä omaksumaan eettisemmän ja ympäristöystävällisemmän kulutuksen ekologisilla, paikallisilla ja kierrätettävillä tuotteilla, mutta myös vastuullisten yhteistyökumppaneiden ja tavarantoimittajien verkostonsa kautta. Laatua unohtamatta, joka on tärkeä "hyvän työskentelyn" tae.

Energiamuutoksen kontekstissa, jossa elämänlaadun ja työn kestävä kehitys ovat todellisia huolenaiheita, yhdistämme yhteiskuntavastuun avainelementit. Tutustu videoon:

YHTEISKUNTAVASTUU YRITYKSISSÄ

Missiomme on tarjota vastuullisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita vuoden ympäri. Suosimme paikallisia tuotteita ja toimittajia varmistaaksemme lyhyet jakelukanavat.

WHITE PAPER - CSR in companies

WHITE PAPER – yhteiskuntavastuu yrityksissä

Jätteiden hallinta on tärkeä tapa vähentää jätteen määrää, suojella ympäristöä ja omaksua vastuullinen käytöstapa. Lataa tämä tiedosto saadaksesi keinoja ottaa se käyttöön yrityksessäsi.

LUE WHITE PAPER

TEE TYÖYMPÄRISTÖSTÄSI VASTUULLISEMPI

Me uskomme, että "hyvä työ" johtaa työntekijöidesi kehittymiseen. Me pidämme huolta lahjakkuuksien tukemisesta. Puolustamme jokaisen etuja, joko ratkaisujemme tai tuotteidemme kautta.

OPTIMOI JÄTTEEN KÄSITTELYSI

Jätteiden hallinta on tärkeä tapa vähentää jätteiden määrää, suojella ympäristöä ja omaksua vastuullinen käytöstapa. Kuinka voit ottaa sen käyttöön varustamalla yrityksesi oikeilla tuotteilla?

KEHITÄ VIHREÄÄ JAKELUKETJUASI

Kuinka vähennät jakeluketjun vaikutusta ympäristöösi? Tuemme sinua uusien, varastoon tarkoitettujen vastuullisten tuotteiden valinnassa

SAAVUTETTAVUUS ON OSA YHTEISKUNTAVASTUULLISTA LÄHESTYMISTAPAA

Manutan työskentelee tehdäkseen kiinteistöistä saavutettavia ja täysin turvallisia kaikille laajan tuoteperheensä avulla

v

MANUTAN-TUOTEMERKIN YHTEISKUNTAVASTUUN LAATU

Me Manutanilla työskentelemme kiertotalouden puolesta ja siksi olemme kehittäneet omat vastuulliset tuotteemme. Tutustu niihin nopeasti