Lomakelaatikosto VARICOLOR 4 SAFE

X
Lomakelaatikosto VARICOLOR 4 SAFE
140,00 €
 Ilman Alv
173,60 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   11123
  • Nopeat toimitukset
  • Vähintää 3 vuoden takuu
  • 60 päivän palautus- ja peruutusoikeus

Kuvaus

  • Säilytyslaatikosto, lomakelaatikosto, arkistolaatikosto, säilytysjärjestelmä - millä tahansa nimellä sitä kutsutaankin, VARICOLOR 4 SAFE on klassinen yleislaatikosto modernilla muotoilulla papereiden ja muiden tavaroiden säilytykseen ja organisointiin. Voidaan pitää työpöydällä, penkillä ja hyllyllä tai käyttää toimistokaapissa. Laatikostossa on kevyesti liukuvat ja hiljaiset eriväriset laatikot, joissa on vetoesteet. Asiakirjakoot A4, C4, folio ja US-letter. Läpinäkyvät etikettipidikkeet ja tulostettavat ja vaihdettavat etiketit sisältyvät toimitukseen. Lomakelaatikosto on pinottava ja varustettu luistamattomilla jaloilla. Yhteensä 4 laatikkoa, joista kahden sisäkorkeus on 5 cm ja kahden 7,5 cm. Ylin laatikko voidaan lukita sylinterilukolla, jonka mukana on kaksi avainta. Täydellinen henkilökohtaisille tavaroille tai arkaluontoisille asiakirjoille, joihin kaikille ei haluta pääsyä.
  • Säilytyslaatikosto neljällä laatikolla, joista kaksi on XXL-kokoista. Tilaa asiakirjoille, kansioille, luetteloille, tabletille, kaapeleille, lehtiöille ja muille tavaroille. Ylin laatikko voidaan lukita.

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tuotemerkki Durable
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Kokonaisleveys (mm) 280 mm
Kokonaissyvyys (mm) 356 mm
Kokonaiskorkeus (mm) 292 mm
Varten muoto 210 x 297 mm (A4)
Lokeroiden lkm 4
Materiaali ABS
Tekniset tiedot Yhteensä 4 laatikkoa, joista kahden sisäkorkeus on 5 cm ja kahden 7,5 cm
Tuotteen alkuperä Valmistettu Saksassa
Kierrätettävä tuote Kyllä - 100%
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%
Kierrätetty pakkaus (%) 65 %

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.

Q&A