Tasapainolevy StandUp Active Balance Board

X
Tasapainolevy StandUp Active Balance Board
139,00 €
 Ilman Alv
172,36 € Sis. Alv
kpl
Tuotenro:   59861
  • Nopeat toimitukset
  • Vähintää 3 vuoden takuu
  • 60 päivän palautus- ja peruutusoikeus

Kuvaus

  • StandUp Active Balance Board on tasapainolauta niille, jotka haluavat seistä aktiivisesti. Tasapainolautaa käyttämällä löydät helposti kehon tasapainopisteen ja luonnollisen asennon. Active Balance Board kallistuu mukavasti vain sivuttain, mikä vähentää riskiä sille, että se kallistuu taaksepäin. Tasapainolaudan ansiosta voit seistä kauemmin, koska pieni liike voi olla vähemmän kuluttava kuin paikallaan istuminen. Käyttämällä Active Balance Board -tasapainolautaa aktivoit vatsalihakset (sisäiset, syvät vatsalihakset, jotka tukevat ja tasapainottavat selkärankaa) ja harjoitat sen myötä tasapainoa. Verenkierto paranee ja vahvistat myös koordinaatiota. Lisäksi kulutat enemmän energiaa. Tasapainolauta on valmistettu kuormitusta vähentävästä PUR-materiaalista, ja sen kuplakuvioinen pintakerros vilkastuttaa verenkiertoa. Sen tyylikäs ja siro muotokieli sopii sekä toimistoon että kotiympäristöön. Pyöristetty pohjalevy on valmistettu nopeasti kasvavasta poppelipuusta, FSC-sertifioitu. Lenkki,
  • Materiaali: Polyuretaanivaahto (PUR). Pinta vinyyliä. Puu nopeasti kasvavaa poppelia, FSC-sertifioitu. NBR-kumi (nitriili).
  • Puhdistus: Puhdistetaan miedolla puhdistusaineella.

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä tuote on ergonominen, mikä tarkoittaa, että sen käytöllä voidaan taata hyvät työskentelyolosuhteet käyttäjien terveyden ja turvallisuuden kannalta (esim. sen avulla voidaan välttää mahdollisimman laajasti tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja).

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tuotemerkki Matting
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Väri Musta
Kokonaiskorkeus (mm) 58 mm
Kokonaisleveys (mm) 500 mm
Kokonaissyvyys (mm) 344 mm
Materiaali Polyuretaanivaahto
Valinta yhteensopiva ei
Ergonominen ei

Arvostelumme ovat aitoja ja luotettavia. Jos haluat lisätietoja todentamis- ja valvontamenettelyistämme, klikkaa tästä.

Q&A