Työtuoli ESD korkea

Tuotenro:   978M81
X
Työtuoli ESD korkea
441,00 € Ilman Alv
546,84 € Sis. Alv
kpl
  • Nopeat toimitukset
  • Vähintää 3 vuoden takuu
  • 60 päivän palautus- ja peruutusoikeus

Kuvaus

  • Erittäin mukava työtuoli leveällä istuimella. Antistaattinen istuin, joka sopii täydellisesti elektroniikkateollisuuteen. Jalkatuen korkeutta voidaan säätää parhaan mahdollisen työasennon saamiseksi. Istuimen korkeutta ja syvyyttä on helppo säätää. Selkänojan korkeutta voi säätää.
  • Antistaattinen, leveä ja mukava istuin.
  • kyllä
  • kyllä

Ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia etuja

Tämä pakkaus on kierrätettykokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä pakkaus on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.
Tämä tuote on ergonominen, mikä tarkoittaa, että sen käytöllä voidaan taata hyvät työskentelyolosuhteet käyttäjien terveyden ja turvallisuuden kannalta (esim. sen avulla voidaan välttää mahdollisimman laajasti tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja).
Tämä tuote on kierrätetty kokonaisuudessaan tai osittain, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu kierrätystoiminnasta saaduista materiaaleista (katso lisätietoja teknisistä tiedoista).
Tämä tuote on täysin kierrätettävä, mikä tarkoittaa, että sen käyttöiän päättyessä kaikki sen ainesosat voidaan kierrättää erikseen erityisissä kierrätysyksiköissä.

Yksityiskohdat

Tuotetiedot

Tavaranimike Työtuoli ESD korkea, Jalka ristillä pyörillä: Liukujalat, Istuin, materiaali: Vinyyli, Mali stuolit: Korkea
Tuotemerkki Topstar
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Istuin, leveys (mm) 450 mm
Istuin, syvyys (mm) 440 mm
Selkänoja, leveys (mm) 400 mm
Selkänoja, korkeus (mm) 430 mm
Mali stuolit Korkea
Istuin, materiaali Vinyyli
Jalkarengas Ø kyllä
Jalka ristillä pyörillä Liukujalat
Min istuinkorkeus (mm) 500 mm
Maks istuinkorkeus (mm) 700 mm
Väri Musta
Kierrätettävä tuote Kyllä - 100%
Tuotteen alkuperä Valmistettu Saksassa
Säädin, istuinkorkeus kyllä
Kierrätetty tuote (%) 90 %
Kierrätetty pakkaus (%) 100 %
Antistaattinen kyllä
Ergonominen kyllä
Kierrätettävä pakkaus Kyllä - 100%

Nämä arvostelut ovat aitoja. Arvostelut, jotka eivät liity suoraan tuotteeseen, palveluun tai jotka eivät seuraa sivustoa Käyttöehdot, hylätään

Q&A