Paperisilppuri Ideal 2604

Tuotenro:

  20329
Jaa tuote
X
Paperisilppuri Ideal 2604
1 666,50 €
2 066,46 € (sis. Alv)
kpl

Kuvaus

  • Tehokas asiakirjasilppuri jatkuvaan käyttöön. Monitoimikatkaisija, joka ilmoittaa koneen käynnistyksen, pysäytyksen ja peruutuksen erivärisillä merkkivaloilla. ECC (Electronic Capacity Control): ilmoittaa paperikapasiteetin turhien, liiallisen paperimäärän syötön aiheuttamien tukosten ehkäisemiseksi. Ylikuumentumissuojaus. Automaattinen käynnistys/pysäytys. Soveltuu CD/DVD-levyille.
  • IDEALin asiakirjasilppureissa on elektroninen läpinäkyvä turvakansi, jonka alaslaskeminen sammuttaa koneen. Lisäksi se rajoittaa paperimäärän koneelle sopivaksi. Koneissa on myös EASY SWITCH -monitoimikatkaisija, joka ohjaa koneen toimintaa ja kertoo eri väreillä koneen käynnistyksestä, pysäytyksestä ja peruutuksesta. Kone peruuttaa ja sammuu automaattisesti, mikäli paperinsyöttöön tulee tukos tai roskasäkki on vaihdettav.

IDEALin asiakirjasilppureissa on elektroninen läpinäkyvä turvakansi, jonka alaslaskeminen sammuttaa koneen. Lisäksi se rajoittaa paperimäärän koneelle sopivaksi. Koneissa on myös EASY SWITCH -monitoimikatkaisija, joka ohjaa koneen toimintaa ja kertoo eri väreillä koneen käynnistyksestä, pysäytyksestä ja peruutuksesta. Kone peruuttaa ja sammuu automaattisesti, mikäli paperinsyöttöön tulee tukos tai roskasäkki on vaihdettav.

Tuotetiedot

Tavaranimike Paperisilppuri Ideal 2604, Malli: 2604-4 Ideal, Turvallisuustaso: P-2, Silppukoko: Droite , Korkeus: 926 mm
Tuotemerkki Ideal
Pakkaus kpl

Tekniset tiedot

Korkeus (mm) 926 mm
Leveys (mm) 495 mm
Tilavuus (L) 100 L
Malli 2604-4 Ideal
Lkm, arkkeja 32
Syöttöleveys (mm) 260 mm
Turvallisuustaso P-2
Silppukoko DROITE
Äänitaso (dBA) 62 dBA
Paino (kg) 48 kg
Syvyys (mm) 470 mm